You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > Jangan Nak Bangga-Bangga Dengan iPhone Kau Tue..!!!

17,426,957 total views, 801 views today

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

38 thoughts on “Jangan Nak Bangga-Bangga Dengan iPhone Kau Tue..!!!

    1. if nak pakai, kena tengok kemampuan dan kegunaannye juga..

      bukan guna sebagai hiasan je ek

  1. haha..lame ina xhinggap page abg..
    loorr…iphone mng best..tap blom mampu ag kowt+ kebnyakkan yg pkai..cam wat hiasan n sekadar nak menunjuk..mang la rase nk grab 1..tap kena pk dlu..gaji sebulan tu bro..hahaha

    1. ina kan bz… sape la abg nie kan he…23x

      pakai bila ada keperluan je…

      jangan jadi cam dorang pakai iphone just untuk call n sms je.. selebihnya habis untuk men game…

      siap pakai prepaid pulak tue…

      hp canggih kredit xde

    1. baik amik iPad 2.. harga xjauh mana pun kan…

      yang penting.. bukan takat ade je.. kegunaan tue yang penting

    1. yang tipu2 tue cam mne ek…

      jangan pakai iphone tapi line pakai prepaid sudah la…

    1. sama2… bila baca balik ads die kat laman tue.. die ade mention sape2 pun boleh miliki..

      so terus taip ads cam nie…

      kalau la ade yang sudi klik kan..

      dalam masa yang sama tengah meluahkan ketidak puashatian

    1. iPad china ade je…

      rasenye ade je member bro yang guna.. pe 2pun bergantung pada keperluan juga

    1. belum sampai kegilaan gajet peringkat tertinggi kot..

      ke menanti yang lebih bagus dari ini

Leave a Reply

Top