Jangan Main Sabun Dalam Bilik Air


Kredit gambar buat ujang yang nak mengakhiri zaman bujang.

Bro ada terbaca satu kisah penulisan Mat Jan.

Orang kahwin dulu-dulu selalu bagi bunga telur,

Now dah maju.

Bagi tuala, kuih-muih, gula-gula, business card he…23x

Tetapi ada juga yang bagi sabun. Sabun..?? Untuk apakah sabun itu..??

Mungkin peringatan kepada member2 yang belum kahwin kot,

“Aku dah ada bini, korang amik la sabun ini buat peneman korang”

Bicara Bro : Entry dalam keadaan migrain. Maaf jika ada terbau-bau

Dulu bro xfaham kenapa ketua warden bro dok bising-bising pasal sabun semasa bro tingkatan 1. Last-last baru faham adeh..!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14,914,964 total views, 10,946 views today

Travel, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia. Ex-Social Media Executive dan mempunyai Ijazah Sarjana Muda dalam Pengurusan Peniagaan. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

34 responses to “Jangan Main Sabun Dalam Bilik Air”

  1. lAl says:

    Ahaha… bagus… Sila lancap dalam bilik ya..ahaha

  2. cik pieja says:

    bro tuh lah asek nak sabun je..ahahha

  3. SheaRasoL says:

    Oppsss….haha, sian si ujang tu…

  4. MuJE says:

    haha… notis takleh blah seyh..

    dalam bilik takleh buat, segan ngan roomate.. 😛

    • Bro Framestone says:

      he…23x ops alasan mu boleh diterima…

      lain kali.. ikut pesanan kerajayaan.. selepas selesai urusan, sila bersihkan he..23x

  5. sw33tdarling says:

    lawak laa.. sabun yg biasanya di beri oleh pengantin samada berbau wangi, ataupun berukir yg cantik…

    • Bro Framestone says:

      tapi ade kes..

      sabun xde bau, n xde ukir ape2 pun… memang bawak mandi la jawapannye

  6. JMR says:

    dgr tu, sila melancap ditempat yg lebih selesa..kahkahkah

  7. Azroy Kassim says:

    haha.. nice..
    gua pki shokubutsu… buih lebih.. haha

  8. boneka tak sakit says:

    haha gila tersumbat pasal air mani wow! nie boleh jadi isu negara bila banjir kilat

  9. Nazz@Purple says:

    mule tak pham..tp bila dh pham..cm tak ceye..ye ke..ish..ish..dsyat nye..memang cm tu eh..hehehehe

    • Bro Framestone says:

      cite kat luar negara la nazz…

      pe2 pun boleh jadi.. kat malaysia pulak kes tuala je yang tersumbat he…23x

      tp xtau pulak bro, benda teu leh jadi cam tue

  10. mdzulhaizer says:

    Haha.. mendalam maksudnya tu.. Hehe.. bdk2 sekarang ckp main sabun je dorg dah terpikir dah.. Haha.. tak yah pakai ayat2 tapis la.. Hehe..

    tak boleh belah plak tgk statement bro yg sabun wat peneman tu.. Hahaha…. gelak sorang2..

    • Bro Framestone says:

      oh awat la bro nie slow sikit.. maybe dah tua kot he..23x

      tue bukan statement bro.. tapi statement dari buku yang bro bace tue…

      penulis die tue pun cam mereng2 gak kepale die.. last week bro lepak dengan die

  11. mylovegifts says:

    hahahaha..gler aaa surat tu….

  12. ujang says:

    melancap tak best..hahahaha

  13. suffer8zine says:

    ape la melancap, buat penat, kekeke

    Terkini : Slower Is Better

  14. ahmadhaikal says:

    haduhh..pattula budak-budak sibuk cakap pasal sabun..

Leave a Reply

CommentLuv badge