17,147,552 total views, 2,941 views today

Jangan Main Sabun Dalam Bilik Air

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)


Kredit gambar buat ujang yang nak mengakhiri zaman bujang.

Bro ada terbaca satu kisah penulisan Mat Jan.

Orang kahwin dulu-dulu selalu bagi bunga telur,

Now dah maju.

Bagi tuala, kuih-muih, gula-gula, business card he…23x

Tetapi ada juga yang bagi sabun. Sabun..?? Untuk apakah sabun itu..??

Mungkin peringatan kepada member2 yang belum kahwin kot,

“Aku dah ada bini, korang amik la sabun ini buat peneman korang”

Bicara Bro : Entry dalam keadaan migrain. Maaf jika ada terbau-bau

Dulu bro xfaham kenapa ketua warden bro dok bising-bising pasal sabun semasa bro tingkatan 1. Last-last baru faham adeh..!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

34 thoughts on “Jangan Main Sabun Dalam Bilik Air

  1. Ahaha… bagus… Sila lancap dalam bilik ya..ahaha

    1. Bro Framestone

      rajin mu translate ek he…23x

    2. Ahahaha… Kasi panas sket..ahaha

    3. Bro Framestone

      bro migrain2 nie.. xleh layan panas-panas sangat

    4. salah satu kaedah hilangkan migrain jugak tu sebenarnya… 😛
      xcaya try la.ahahaa

    5. macam dah biasa je ko ni IAI.. hahahahaa!

    6. Bro Framestone

      risau makin bertambah migrain je nnt

    7. Hahahaha… terbayek!

  2. bro tuh lah asek nak sabun je..ahahha

    1. Bro Framestone

      awat tertibe bro pulak nie

  3. Oppsss….haha, sian si ujang tu…

    1. Bro Framestone

      he…23x bro xde buat ape2 pun nie…

  4. haha… notis takleh blah seyh..

    dalam bilik takleh buat, segan ngan roomate.. 😛

    1. Bro Framestone

      he…23x ops alasan mu boleh diterima…

      lain kali.. ikut pesanan kerajayaan.. selepas selesai urusan, sila bersihkan he..23x

  5. lawak laa.. sabun yg biasanya di beri oleh pengantin samada berbau wangi, ataupun berukir yg cantik…

    1. Bro Framestone

      tapi ade kes..

      sabun xde bau, n xde ukir ape2 pun… memang bawak mandi la jawapannye

  6. dgr tu, sila melancap ditempat yg lebih selesa..kahkahkah

    1. Bro Framestone

      he..23x tempat yang lebih selesa kan…

      ade ke tempatnye..??

  7. haha.. nice..
    gua pki shokubutsu… buih lebih.. haha

    1. Bro Framestone

      he…23x bro mandi pakai air je.. jarang nak bersabun2 nie… bila perlu je

  8. boneka tak sakit

    haha gila tersumbat pasal air mani wow! nie boleh jadi isu negara bila banjir kilat

    1. Bro Framestone

      pekat sangat kot…

      tue pasal jadi cam tue

  9. mule tak pham..tp bila dh pham..cm tak ceye..ye ke..ish..ish..dsyat nye..memang cm tu eh..hehehehe

    1. Bro Framestone

      cite kat luar negara la nazz…

      pe2 pun boleh jadi.. kat malaysia pulak kes tuala je yang tersumbat he…23x

      tp xtau pulak bro, benda teu leh jadi cam tue

  10. Haha.. mendalam maksudnya tu.. Hehe.. bdk2 sekarang ckp main sabun je dorg dah terpikir dah.. Haha.. tak yah pakai ayat2 tapis la.. Hehe..

    tak boleh belah plak tgk statement bro yg sabun wat peneman tu.. Hahaha…. gelak sorang2..

    1. Bro Framestone

      oh awat la bro nie slow sikit.. maybe dah tua kot he..23x

      tue bukan statement bro.. tapi statement dari buku yang bro bace tue…

      penulis die tue pun cam mereng2 gak kepale die.. last week bro lepak dengan die

  11. hahahaha..gler aaa surat tu….

    1. Bro Framestone

      ops he…23x

      surat amaran tue… maybe masalah dah terlampau sangat kot

  12. melancap tak best..hahahaha

    1. Bro Framestone

      amboi.. tau la dah nak kahwin kan

  13. ape la melancap, buat penat, kekeke

    Terkini : Slower Is Better

    1. Bro Framestone

      mane mu tahu penat ek..??

  14. haduhh..pattula budak-budak sibuk cakap pasal sabun..

Leave a Comment