You are here
Home > Iklan > Heliza Helmi – Tiada Lama Tiada Baru

17,442,583 total views, 1,794 views today

Heliza Helmi – Tiada Lama Tiada Baru

Heliza Helmi mintak bro pesan pada semua,

Malam ini, usha rancangan Tiada Lama Tiada Baru di Tv1 pada pukul 9 malam.

Bicara Bro : Teringin nak tengok Heliza perform live kat tv.

Kalau perform depan mata, dah pernah dah.

Tapi sian ija, dia nyanyi lagu untuk bro, bro pulak tengah kusyuk menjamah makanan dengan lahapnya he..23x Next time bro janji bro fokus dengar ija nyanyi ek

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

13 thoughts on “Heliza Helmi – Tiada Lama Tiada Baru

    1. Nanti tuuuttt ape ek huhuu

      he..23x masa tue tengah lapo.. ija perform pun bro nampak makanan je.. so terus bace doa makan je la

    1. Bro hari teu ade tengok…

      siap cakap ini cerita syok sendiri je.. di mana peserta cam tidak diperserlahkan

  1. tgk dah~ hehe.. tapi tak paham sgt rancangn tu.. yg contestant satu hal, artis satu hal, pengacara pun satu hal.. tp mmg beza la heliza dgn contestant… nampak pro ok…

    1. tue la.. mmg banayk bezanya.. dan peserta cam tidak diserlahkan..

      pe2 pun nie mmg rancnagan banyak-banyak hal he..23x

    1. he…23x

      bukan kejam.. rezeki jangan di tolak.. nak jumpe ija.. anytime pun boleh asalkan jadual die free time tue

    1. insya’lah…

      if ija ade mase mesti die akan bace komen kamu nie… die pun dah jarang lepak blog bro

Leave a Reply

Top