You are here
Home > 1001 Pictures > Foto Pilihan > Gambar Lama ~ Team Memanah Zaman Memuda

17,682,822 total views, 3,949 views today

Gambar Lama ~ Team Memanah Zaman Memuda

Selak-selak facebook, terjumpa gambar zaman memuda dulu yang di tag oleh member bro.

Team memanah Daerah Kinta untuk MSSPK

Just ada team under 18, under 15 & under 12 lelaki, yang gurl tak sempat nak tangkap gambar sekali.

If xsalah bro, time nie bro merupakan ketua pasukan Kinta.

Banyak gak bawak balik pingat.

Tetapi banyak Perak dari Emas.

Bicara Bro : Bro merindui zaman bro aktif bersukan dulu. Pergi mana-mana tournament pasti ada pinggat yang bro bawa balik.

Bila tengok team ini, teringat Riz AF yang tidak dapat join.

Teka, yang mane satu adalah bro

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

17 thoughts on “Gambar Lama ~ Team Memanah Zaman Memuda

    1. ops.. kantoi sudah…

      dulu memang kurus sangat.. xtau nape…

      makcik kat dewan asrama siap komplen… “5 tahun makcik masak untuk kamu, xnaik2 juga badan tue”

    1. sekarang ape ek hanim… makin hensem n comey kan he..23x

      adeh.. dah dikenal pasti ek

    1. ops he..23x

      member2 bro yang memanah dulu semua berisi2.. bro je yang kurus…

      but now.. lepas lepak same.. semua dah naik he..23x

      tetapi yang mengurus sorang je.. Riz AF.. mmg betul2 slim sudah die

    1. memang slim..

      agak2nye ek.. bro tengah plan nk naikan badan.. gatai2 pulak nk suruh bro slim…

      ish die nie

Leave a Reply

Top