You are here
Home > Uncategorized > Follower Twitter BroFramestone Telah Mencecah 1000

17,418,204 total views, 25 views today

Follower Twitter BroFramestone Telah Mencecah 1000

Bro dulu tak tahu apa itu twitter.

Bro create akaun twitter pun disebabkan oleh contest yang dijalankan oleh Nuffnang yang memaksa kita mengunakan twitter sebagai salah satu syarat yang perlu dilakukan.

Tidak sangka dari situ,

Bro agak addicted bertwitter walaupun bro jarang bertegur sapa dengan warga twitter nie.

Sebab tue boleh nampak sikit je yang bro follow. Keadaan bro tidak mengizinkan

Bicara Bro : Sudi-sudikan follow bro di twitter.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

17 thoughts on “Follower Twitter BroFramestone Telah Mencecah 1000

    1. tau hanim dah follow.. dan selalu rajin tegur bro…

      eh betul pe.. bro nampak muda [bawak kes kat twitter masuk blog]

    1. bro twitter aktif dekat hp & tweetdeck je…

      bro gunakan twitter untuk sebarkan maklumat promote blog n bersembang2 je…

      kalau ikutkan banyak je kelebihan guna twitter nie

    1. amik la…

      bro xkisah pun.. masuk je profile twitter bro & follow la sape2 yang Nad berkenan

    1. bro pun xsedar dah cecah 1000.. itu pun sebab ade yang sudi bgtau.

      Now nk target follower blog + fan page 🙂

Leave a Reply

Top