You are here
Home > 1001 Pictures > Foto Pilihan > Bukan Penangan Monday Blues…!!!!

17,682,305 total views, 3,432 views today

Bukan Penangan Monday Blues…!!!!

Enty ini bukan penangan monday blues.

cuma tertarik dengan kucing tomey sedang tidur ini yang bro temui di blog si dia bro.

Bicara Bro : Isnin memang mempunyai penangan yang lagi dasyat berbanding dengan hari jumaat yang ternyata cepat saja berlalu.

Coding broken pulak. Tengah mencari-cari di mana silapnya.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

16 thoughts on “Bukan Penangan Monday Blues…!!!!

    1. eh template lama la.. mane ade baru pun.. just edit sikit-sikit je

      maaf, bro kekurangan masa nk terjah blog orang.. harap time kat rumah je T-T tue pun tidak menentu.. kat rumah still wat koje gak T-T

    1. amik la.. kalau berminat he..23x

      teringin nk tidur cam die.. cam xde pe2 prob je kan

Leave a Reply

Top