You are here
Home > Uncategorized > Bro Berada Di Bandar Baru Bangi

17,438,871 total views, 2,726 views today

Bro Berada Di Bandar Baru Bangi

Bro sekarang berada di area berdekatan dengan Bandar Baru Bangi.

Menikmati breakfast…

Selamat bersarapan pada semua.

Bangun-bangun, membuta nape nie. Siapa cakap hujung minggu rezeki tak murah.

Bicara Bro : Semalam dan kemarin, hujan turun menambahkan keheningan suasana Festa Belon Udara Panas di Putrajaya.

Mana-mana blogger yang terlepas ke acara ini, if nampak bro tegur-tegur la kan.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

12 thoughts on “Bro Berada Di Bandar Baru Bangi

    1. lepak McD je.. xde pulak yang nak halau.

      leh charge hp.. charge bateri kamera mahupun online + boleh refill air he..23x

  1. wohoo kat mcd ke..
    kalau lah ada orang leh bawak gi jumpa bro kat sne..
    ni lah msalah cik pulau bila takde transport..haha..
    lepak ukm jom!! lalala~
    tetibe jekk…^^,

Leave a Reply

Top