You are here
Home > X Masak-memasak bersama Chef BroF > Breakfast ~ Nescafe Secawan Sayang

17,421,050 total views, 2,871 views today

Breakfast ~ Nescafe Secawan Sayang

Terbaca status twitter si Cikgu Lord Zara di twitter

Buat sarapan untuk family! Woohoo! (dah macam surirumah pula) Jam menunjukkan jam 5.45 – my 1st Nescafe shot! 🙂

Bro : nk nescafe secawan..
LZ : tak boleh.
Bro : Boleh la, tengok leh ke x wat suri rumah mahupun suri hatiku… ke nak jadi lisa surihani
LZ : hahahah

Bro : Dengan bro pun kemut.. majuk nanti
LZ : hahaha. saya tak pandai memujuk (kot?) XD

Bro : Senang je.. Meh nescafe secawan.. Mesti ok..
LZ : hahaha. baiklah. 🙂
Bro : Jangan bagi kopi tongkat ali sudah la…

Bicara Bro : Bro memerlukan kalsium,

Hari-hari terpaksa amik susu, tetapi bro suka susu soya. Susu getah je xboleh. Getah turun harga

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

15 thoughts on “Breakfast ~ Nescafe Secawan Sayang

    1. susu sejuk bro bubuh dalam mangkuk berisi corn flake je

      susu panas time gastrik je la.. tp br xpernah gastrik

    1. boleh minum, tp kurang2kan. saya pon minat soya tp sbb byk hormon yg berkaitan dgn perempuan dlm soya tu. sbb tu soya tu direkemen utk perempuan sbnrnya. huhu

Leave a Reply

Top