You are here
Home > 1001 Pictures > Foto Pilihan > Blogger Lelaki Popular Pilihan Malaya

17,439,645 total views, 3,500 views today

Blogger Lelaki Popular Pilihan Malaya

Terbelek gambar lama-lama di facebook.

Di sini merupakan jejaka-jejaka blogger yang terlibat dalam gathering Sahabat Blogger yang pertama.

Bolehkah korang unidentified siapa blogger yang anda kenal dalam pic ini?

Bicara Bro : Blogger perempuan senang menjadi perhatian berbanding blogger lelaki.

Buktinya, ramai yang nak bergambar dengan blogger perempuan berbanding blogger lelaki. [Ke tak de yang nak bergambar dengan bro he…23x]

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

34 thoughts on “Blogger Lelaki Popular Pilihan Malaya

  1. x kenal yang sebelah akmal hilmi tue.. yg pakai baju itam.. pakai sweater…antara eazy eman ngn akmal hilmi tue..

    satu lagi yg baju biru tue depan ujang… yg belakang ujang tue pun xknal…

    so yg atq kenal.. amal hasif acap bro naz eman akmal hilmi eazy TH naim zack azrul ujang ngn tolhah..

    belakang naz pun xkenal

    1. ok bro terangkan ek…
      1- syahirul.com antara blogger mantap n orang kuat ohmedia
      2- yus – mane2 gath die turun if xde kerje.. sebab die byk travel je.. driver lori kate kan
      3- xnamapk muke je..23x

  2. jeng2 saya nampak bro bro bro bro bro bro bro syah syah syah syah syah syah syah akmal akmal hasif eazy ujang amal TH TH TH naim ala tak ingat name lah eheh ZAck zack zack. 80% cam rupe haha

    1. alasan mu tidak boleh diterima he…23x entah2 time nie mu tgh kusyuk bergambar dengan blogger perempuan he..23x

    1. pojie time nie ke mane pulak.. eh bukan ke time nie pojie dD n lelain masih main bowling kan

  3. kat ganu terlalu jarang ada gathering blogger.. kalau ader pun, cuma aku, TMuKMKD AMBNaC, myFirdaus dengan Syah ExtraBlack je… DausPozi lak tak datang2..

    1. apa lagi.. create group khas untuk blogger ganu…

      bro now tengah kumpulkan group2 yang aktif untuk support atas nama sahabat blogger…

      so ape2 event korang leh promote terus.. sebab bro nk upkan SB jadi group untuk semua.. xde puak2

Leave a Reply

Top