You are here
Home > 1001 Pictures > Foto Pilihan > Blogger Accident, Kena Langgar

17,459,746 total views, 2,913 views today

Blogger Accident, Kena Langgar

Blogger accident, kena langgar.

Alhamdulillah, hanya calar je kereta tua. Kena langar dari belakang. Panas gak la, selamat yang melanggar tue mengaku kesalahannye.

Pe2 pun, siapa tergigit halia, dia yang terasa pedas.

Betul x apa yang bro cakap nie wahai si Eman kaki mengigit halia?

Bicara Bro : Berhati-hati di jalan raya, ingat insan tersayang.

Kerata belakang pun kena ingat juga. Jangan mengekori rapat, accident mula la salah itu ini. Sedangkan kalau langgar belakang dah memang termaktub itu kesalahan mereka.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

64 thoughts on “Blogger Accident, Kena Langgar

    1. he…23x selamat copy paste.. klu photostet td cam mne la ek…

      sape name adik die.. aina kan… bilatergigitlengkuas he..23x

    1. tue la.. selamat xde pe2.. time accident nie bro tengah lepak2 minum…

      tue yang dorang menghilang lame sangat

    1. amik no contact semua la…

      nnti g workshop sama2 tengok berapa harga cover cat balik

    1. bile nie.. bile huhuhu

      confirm yang langar tue lalu sebelah kereta mu kan.. sabar-sabar

    1. boleh je nak mandi.. tp mandi belah bawah je la.. jangan gatai2 nk mandi sebelah atas…

    1. w’salam

      nak buat cam mne.. malang xberbau huhuhu

      eh ensem ek.. muka die n adek perempuan die sebijik la… betul… xtipu punye

    1. wah.. tercium punggung bas ke.. bro xpernah lagi.. cuma ade kereta depan bro tertibe reverse die xperasan bro kat belakang.. habis buta mata sebelah kereta bro

    1. kena langgar dari belakang.. yang kena sure la kereta.. tuan punya pulak tengah drive he..23x

    1. perempuan beb… bini orang pulak tue.. anak dah besar.. he…23x

      sampai hati ke nk pukul..

      siap kuar hujah 1malaysia lagi tue

  1. dulu penah eksiden. makcik tu bawa super slow. bila kat lampu isyarat, dia lambat brek..sekali ambek..apek mana ntah langgar keta dia.terus apek kuar keta, maki hamun makcik tu..

    1. dalam cerita nie xde pun kamu…

      dengar ade 2 kete… 1 makcik.. 1 lagi apek…

      mu pulak kat mane.. cakap pernah eksiden.. bunyi cam terlibat sama

      ce cite

    1. bro sekali je pernah…

      selebihnya terlangar pasu tergeser kat tiang.. kes amik lap lebih

Leave a Reply

Top