You are here
Home > Uncategorized > Binatang Haram Melintas, Samak..!! Samak..!!

17,421,411 total views, 3,232 views today

Binatang Haram Melintas, Samak..!! Samak..!!

Entry pendek sebelum bro terlelap,

Pagi tadi terdengar di HotFM kes seorang perlatih yang tergelincir jatuh apabila menyedari ada babi hutan disebelahnya.

Dan perkara ini dirahsiakan sehingga tiba waktu Operasi burung Hantu pada sebelah malamnya.

Ayat yang tak boleh blah bro dengar

“Sampai bila-bila, saya akan ingat muka babi hutan itu”

Korang rasa kalau susun beratur semua babi hutan yang ada, rasa-rasanya die boleh cam tak?

Bicara Bro : Waktu malam, depan rumah bro kenkadang jadi laluan highway dorang. Berderet-deret je dorang merempit depan rumah bro.

If rasa nak tengok dengan lebih dekat, meh datang ke rumah bro 🙂

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

32 thoughts on “Binatang Haram Melintas, Samak..!! Samak..!!

    1. memang betul pun huhu dudk kampung katekan

      dorang merempit mane ade break.. men langgar je ape yang ada kat depan die

  1. teringat sewaktu saya n abg saya g lipis dulu..bawak keta malam2…hampir2 nak langgar anak babi hutan yg tgh lepak2 kat tgh jalan…pastu jumpa pulak kawanan kerbau…dah la lampu jlan xde…nasib baik x langgar..kalau x…haaha…=P

    1. area mane tue ek…

      pe2 pun berhati-hati la di jalan raya.. dorang pun pengguna jalan juga

    1. hati2, dorang merupakan binatang yang susah nk break bile mengejar dan berlari n susah nk turn left or right…leher xde

    1. kat zoo bro tengok dari jauh je.. xselesa dengan bau dorang dan juga bau zoo…

      kalau bro interview sekor2 sure dorang pun akan cakap dorang xselesa duduk di situ

    1. babi bandar rupanya macam mane ek…

      babi ladang kenal la… xpun babi golek… adeh… aku nampak babi hitam dalam samar2 malam je.. xnmpk jelas

Leave a Reply

Top