Tadi xtau kenapa fikiran bro cam kosong je semasa mendengar khutbah. Sehinggakan tidak ingat apa yang dikhutbahkan.

Maybe penangan makan sebelum solat kot.

Selalunya bro akan lunch selepas solat jumaat.

Biasalah, dah ada yang belanja makan. So makan je la. Rezeki jangan di tolak.

Nie bro nak kongsi cerita berkiatan dengan tajuk. [xsuka la buat entry lari-lari tajuk nie]

Dalam kul satu tadi bro sembang dengan member bro yang nak hantar surat resign kat bos dia. Cuma bos dia asik sibuk meeting sana sini dengan client.

Eja : Makin lama makin nervous ni. Bila boss nak free ni? Dari tadi duk bz je…
Bro : Sabar-sabar, dia tak pergi solat jumaat kan :)

Eja : Memang la, lain agama kan.

Bicara Bro : Malaysia terdiri dengan berbagai agama dan kita perlu menghormati agama dan fahaman orang lain.

Tetapi kita sendiri tidak menghormati agama kita sendiri ek?