You are here
Home > 1001 Pictures > Foto Pilihan > Bila Blogger Mencari Port Melepak

Bila Blogger Mencari Port Melepak

Nak melepak,

Perlukan juga port. Bukan senang nak mencari port yang selesa dan sesuai untuk semua.

Melainkan, melepak sorang-sorang.

Dan ini la yang terjadi kepada blogger-blogger terutama nak mencari port yang menarik.

Sanggup keluar KL mencari tempat yang selesa.

Hasilnya?

Pertak, Kuala Kubu Bahru menjadi lokasi pilihan. Peh…!!! sanggup korang ek?

Bro : Port ok x?
ETH: Port baik punya…!!! [sila refer aksi dalam gambar]

ETH = Eman The Halia, penganjur gath kali ini.

Bicara Bro : Bila la dapat lepak-lepak tenangkan fikiran cam nie.

Sesambil cuci mata he..23x

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

27 thoughts on “Bila Blogger Mencari Port Melepak

    1. muka lain xkenal ek..??

      kena selak album kat fan page bro kot.. if nk tgk muka sorang2 huhu

    2. kenali la meraka…. xsalah pun

      cam bro… ok lagi.. if pergi mana2, ada je yang tegur bro

    1. area hulu selangor… dari KL, ianya menghala ke utara sebelum masuk perak berdekatan dengan Tg Malim

    1. tue la pasal

      hujung bulan 4, bloggers SB plan nk lepak buat BBQ kat rumah bro.. tidur sini…

      if tak keberatan.. moh la datang…

Leave a Reply

Top