You are here
Home > Uncategorized > Bertepuk Sebelah Tangan, Takkan Berbunyi

17,436,471 total views, 326 views today

Bertepuk Sebelah Tangan, Takkan Berbunyi

Bertepuk sebelah tangan takan berbunyi,

Lainla kalau kena penampor..

tampor sebelah tangan kat pipi tuh laju-laju pon da bunyi kan.

Nurkilan Taufiq Helios yang menyertai segmen Curang, Asam Garam Kehidupan yang bro anjurkan.

Teringat kena penampar masa tadika dari guru tadika bro disebabkan ada budak cari pasal dengan bro [eh, apa salah bro], pernah kena tampar dengan ayah bro. Sekali je yang terasa berdengung je mendengar bunyi duniawi.

Dengan Ex yang berbeza pernah 2x [yang terase kesannye] je kot.

Bicara bro : Dah lama bro xmenampar orang.

Teringat lagi zaman bro main bola tampar dulu. Service bro memang susah orang nak amik. He..23x tetapi bro kurang ketinggian

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

22 thoughts on “Bertepuk Sebelah Tangan, Takkan Berbunyi

  1. kahkahkah..
    tetiba masuk cerita time main bola tampar..
    dah lama tak main bola tampar..hehe..
    kalaw kene penampar tu..mmg berdengung..

  2. haha…penah kena tmpar sekali dgn cikgu masa sek men..masa tu rasa ringan jer tangan nk tampar cikgu tu..nasib baikla berkat sabar dan adab ketimuran..tu yang masuk u tu..kalau x,rasa2nya kalau cikgu tu tak tampar,aku dh x jadi orang dah sekarang..terima kasih penampar cikgu aku tu…hehe..

  3. gua benci cikgu burn!! pasal gua lupa tulis tarikh dkt buke ledger gua kne tampar.. gua benci cikgu burn!! sebab lupa buat garisann dkt buku ledger gua kne tampar.. sebab dia dah biasa tampar gua.. gua tak salah pun dia tampar.. bygkan sepanjang form 2 dari awal tahun setiap kelas atau setiap kali jumpa dia gua kena tampar.. gua mencik!! sekarang gua dah besar.. gua nak tampar blk cikgu burn!! gua cari lu cikgu burn!!

    ::maaf bro.. meluahkan perasaan di blog bro. sebab entry menarik perhatian.. haha::

    1. apa kate mu tarik keluar komen nie n buat entry sendiri he..23x

      dah dapat satu entry dah.. ke nk bro amik komen nie buat entry bro

    2. eh xpayah sorry2 la.. bro bagi idea je untuk mu buat entry

      if tidak.. bro yang amik komen kamu niejadi entry he..23x

Leave a Reply

Top