Kebanyakan yang bercouple rasa indah bila berdua.

Lalai menanti. Cinta beraksi. Syaitan happy.

Sebab masa tidak halal,

syaitan suka duk pujuk-pujuk dan suruh buat macam-macam.

Tapi bila dah halal, syaitan tak kan nak kacau lagi.

Sebab tu masa bercinta indah semuanya dan bangga kalau mesra-mesra depan orang ramai, lepas kahwin, sudah malu bermesra.

So, masa bercinta bukan betul-betul cinta, just nak ambil kesempatan.

:: Nurkilan Edie Triggy.

Bicara Bro : Menarik nurkilan Edie, simple tetapi berisi. Dia merupakan salah seorang yang menyertai segmen bro “Couple Break, Couple Break Lagi” Moh la join sama.

Kenapa lepas kahwin, cinta makin pudar..?? Tak kan di sebabkan yang ketiga.