You are here
Home > Uncategorized > Awat Ku Rasa Facebook Malam Ini Macam Tuuuuttttt

17,459,920 total views, 3,087 views today

Awat Ku Rasa Facebook Malam Ini Macam Tuuuuttttt

Awat ku rase facebook cam cibai je malam nie?

Ops cibai.. [awat bro mencarut nie ek],

Tidak sepatutnya keluar word-word macam ini dari bro terutama selepas melihat makna perkataan cibai.

Ini antara respon yang bro terima dari status bro di atas :-

  1. Dah banyak hari fb sangat teruk bro.. slownye mak datukkkk!! [NFAI]
  2. bukan mlm ni je dah 3 malam… [yna syafique]
  3. pasal gempa bumi kat Jepun… pasal cabel ke US ada prob… [hilalazmi]
  4. dr smlm lg…. [black kaizen]
  5. huhu awatnye nih bro…saber saber.. 🙂 [diana]
  6. betul bro hampeh ja fb… [mukmien]

Bagaimana pula dengan korang?

Bicara Bro : Bro meminta maaf kepada pemilik tuuutttt, bro dalam keadaan tidak stabil.

Kalau boleh tak mahu ada benda yang makin menambahkan masalah kepada bro.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

22 thoughts on “Awat Ku Rasa Facebook Malam Ini Macam Tuuuuttttt

  1. NFAI tu saye ler.. Keh keh keh.. 🙂

    Bro.. Saye terus tak bukak dah fesbuk.. Tak larat nak nunggu.. Sempat makanan dalam perut saya hadam.. Punye laa lambatnye tu.. Huhu..

    1. la kamu ke farhana… jenuh fikir sape..

      tgk.. xdapat nk bagi kredit link kat kamu.. bro dah malas nk edit.. tgu nk lelap je nie

    2. Ngeeeeee.. Saje nak larikan diri dari orang tertentu.. Tu yg guna NFAI jek.. Hehe.. 🙂

      Takpe bro.. It’s okayyyy.. Selamat melelapkan diri ye.. 🙂

    3. la patut la… kamu pun berjaya melarikan diri dari bro jugak nie

      eh larik dari sape ek.. dari tukang sapu sampah klinik kesihatan ke

    1. xdapat dikenal pasti juga sebenarnye

      asal malam je.. nk wat itu ini dengan facebook memang xtermampu dah… makin sakit hati ade la

    1. xperlu kot kutuk mark.. die pun entah berapa lame xduduk depan komp die.. pantau kerja budak2 die nie

    1. ops bro xmencarut la he..23x ops.. ye x mencarut he…23x

      xmencarut sorang diri he…23x

      baik mencarut beramai.. baru berkat carutan tue.. jom mencarut dengan bro nk x

Leave a Reply

Top