You are here
Home > Uncategorized > Tak Perlu Ucapkan Sepatah Kata

17,426,294 total views, 138 views today

Tak Perlu Ucapkan Sepatah Kata

Tak perlu ucapkan sepatah kata
Kerna lantang terbaca dari muka
Kau dan daku sudah tiada
Keserasian di jiwa
Mungkin magisnya sudah hilang

Tak perlulah kita mencuba lagi
Betulkan kesilapan perhubungan ini
Bila setiap perbincangan
Menjadi perbalahan
Manakah agaknya cinta kasih

Bicara Bro : Every month je rasa cam nie, malas nak cakap apa-apa. Spoil my whole day.

Mereka yang berjaya, adalah mereka yang awal-awal lagi dah menyingkirkan benda yang bakal menjatuhkan mereka di kemudian hari.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

25 thoughts on “Tak Perlu Ucapkan Sepatah Kata

    1. Kalau la sempat nak tengok kan… bro sendiri tiada masa untuk menonton tv..

      perihasan rumah je tv tue he..23x

    1. tgu email dari su.. xsampai2 lagi nie he…23x

      terlayan lagu nie masa nk cari idea untuk blog malam tadi

  1. setiap perbalahan perlu difikir secara positifnya..perbalahan adalah utk lebih memahami sikap masing2..dan bertolak ansur la..

    cb layan lirik ni..

    Kalau cinta jangan kacau
    Kalau sayang tak perlu marah
    Kalau ikhlas tak minta berbalas
    Serahkan cinta mu
    Pada yang punya cinta

Leave a Reply

Top