You are here
Home > Sahabat Blogger > Sesi Blogger Mencari Jodoh Di Facebook

17,433,221 total views, 886 views today

Sesi Blogger Mencari Jodoh Di Facebook

Sesi mencari jodoh tengah rancak di group sahabat blogger.

Sesuai untuk yang single mingle, tunang orang or isteri orang tidak dibenarkan.

Laki orang pula, tidak digalakkan bagi mengelak group sahabat blogger mengalami perang dunia ke-3

Bicara Bro : Group Sahabat Blogger merupakan salah satu platform untuk merapatkan hubungan antara blogger. Moga yang terbaik buat ahlinya.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

55 thoughts on “Sesi Blogger Mencari Jodoh Di Facebook

    1. alhamdulillah, pernah ada…

      dah berlangsung dah pun.. now duduk oversea dengan husband die.. seorang yang suka baca blog dia

    1. he…23x bagus2…

      ade dengar cite x pasal ade sorang blogger kol hot.fm sebab bengang masa gathering ahad lepas

    1. harap cam tue la.. leh jimat bajet & lokasi.. xpayah susah2 nk sent kad.. kami tetap akan dtg he..23x

    1. wujud.. tapi di bawa ke alam realiti.. kalau kat alam maya je.. xterase pe2..

      tue yang ade bertemu di alamanda he..23x

      sekali jumpe.. terus ALAMAK..!!! berbeza dari apa yang di gambarkan di alam maya

    2. haha, tu yang bahaya tu, pantasan shaja org tua2 zaman dulu, suruh anak2 bw calon siteri/suami dtg jumpa kat rumah, boleh tgk “live” depan mata. budak2 kalau dh depan org tua, pasti terbongkar jugak sifat sebenar:)

    1. he..23x dapat hidayah mane pulak nie… ??

      ok.. sorang lagi silence reader sudah mengaku…

      join la… bagi meriah suasana di sana

    2. ahahhahaha hidayah turun selepas dgr pasal blogger bengang, nisa pon terdengar sikit kat radio td… huhuuu

    3. tue la.. pe2 pun bro dah tahu dah kisahnya…

      ada gak blogger yang sudi recall balik apa yang die dengar n share dengan kita..

      pe 2pun mmg susah nk puaskan hati semua orang

    1. wel kome… ok kompang…kompang he..23x

      kerje mane ek.. mak n adik niaga ape ek..?

      lum kawen..? jm kawen he..23x

      adeh banyak tanye la bro nie kan

    2. heheh,,kompang terus ya :p

      keje cheras…niaga nasi lemak..mari2 sape mau orde2..leh inform chii k

      ehehe..insya Allah sampai jodoh..kawen la chii nnt =)

    1. cuba saja… sapa tahu kan.. die xleh nk tipu identity sebab pakai akaun facebook die..

      melainkan awal2 lagi die dah menipu

Leave a Reply

Top