You are here
Home > Sahabat Blogger > Sahabat Blogger, Sahabat Selamanya :)

17,414,431 total views, 2,826 views today

Sahabat Blogger, Sahabat Selamanya :)

Sahabat Blogger, Sahabat Selamanya

Semalam Sahabat Blogger telah melaksanakan 3 event serentak iaitu:-

  1. Mandi manda di Sungai Gabai
  2. karaoke di Wangsa Walk
  3. Shooting untuk Video blog [vblog] di Putrajaya bersama 1tube.my

Alhamdulillah bro dapat cover untuk 2 event,Β  cuma karaoke saja bro xsempat nak terjah.

Maaf jika ade blogger yang bro jumpa semalam, tidak dapat berbual panjang dengan bro. Dalam keadaan bro yang agak kurang sihat [tanda-tanda dah tue], dan dipaksa menjadi host untuk korang πŸ™‚ Dan malam tadi bro terpaksa pulang ke Perak dalam keadaan demam panas dan muntah-muntah

Semua kerana korang semua πŸ™‚

Bicara Bro : Bro pagi ini akan kembali ke Putrajaya dan UKM atas urusan kerja.

Ok chow.. Nantikan vblog dari bro :*

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

60 thoughts on “Sahabat Blogger, Sahabat Selamanya :)

    1. boleh je.. xde masalah la nizam…

      pasal ubat jangan risau.. heliza akan push bro makan ubat bila sampai masanya

    1. Bro ingat la usagi.. cuma xcam muka je…

      kan bro leh cerita pajang lebar pasal usagi kan.. kan.. kan.. huhuhu

      Bro call Ben, die cakap baru nk start.. tue yang bro terus terjah sane

    1. jangan la jeles.. ini pic seminggu yang lepas… T-T

      bro dah bayak event termiss update kat blog sendiri

    1. mmg muka selekeh pun.. he…23x nnt bro prepare tukang make up ek..

      tapi kalau dah make up sure la mu tahu dah nk diterjah

Leave a Reply

Top