You are here
Home > Uncategorized > Pesanan Panas Dari Ben Ashaari Buat Blogger Yang Tiada Matlamat Dalam Berblog

17,431,769 total views, 5,613 views today

Pesanan Panas Dari Ben Ashaari Buat Blogger Yang Tiada Matlamat Dalam Berblog

Pesanan Panas Dari Ben Ashaari Buat Blogger Yang Tiada Matlamat Dalam Berblog.

Mungkin ianya dapat membuka mata sesetengah pihak yang selalu berfikiran serong terhadap komuniti blogger. Terima kasih buat team 1tube.my yang sudi support komuniti blogger terutama buat komuniti sahabatblogger 🙂


Untuk kualiti dan kelajuan yang mantap, anda boleh melihat video ini di laman 1tube.my- Santai bersama Ben Ashaari.

Pastikan,

Internet anda bukan cam kura-kura 🙂

Bicara Bro : Mana la nak cari video cam untuk bro buat vblog. Dah bertahun ketinggalan nie 🙂

Bro mahu ketulkan balik badan bro cam dulu… Dah lama hilang six pack nie

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

58 thoughts on “Pesanan Panas Dari Ben Ashaari Buat Blogger Yang Tiada Matlamat Dalam Berblog

    1. cepat la ujang.. buat video.. nnt bro promote ek.. 🙂

      xpe.. bro xmarah la.. jgn ganggu kerjaya die sudah la ek

  1. dah tengok. suke tengok video ni.. lagi-lagi pasal konsep i folo, u folo i back.. adehhh.. harap-harap blogger2 akan jadi lagi matured dan entri best2.

    p/s: seram tengok sume badan ketak2 macam gengster pulak dahhh.. takottt

    1. bro dalam process nak ketak2 kan badan nie.. tapi kesihatan bro tidak mengizinkan buat masa sekarang

    1. he..23x xomey ek suara die..

      tapi belum dengar time die buat lawak lagi or dalam tepon 🙂

      p/s- cam mane la komen kamu xmuncul kat sini ek

    1. adeh… belum ada vblog lagi.. maybe dalam masa terdekat..

      ada masa layari la 1tube.my ade je video aku tengah date kena terjah dengan blogger2 lain

    1. baru pagi tadi ade orang upload kan video bro kena terjah time tangah date dengan blogger popular…

  2. matlamat aku nak habis tgk video nie tanpa tertido hahah..
    internet slow la tapi bro ben cakap mcm ceramah je..
    mcm dah ilang minat bila vocal x selari dgn video

    apa2 matlamat nak tgk video nie di terus kan ;P

Leave a Reply

Top