You are here
Home > Bersama BroFramestone > Isu Panas Bersama BroFramestone > Musim Suami Isteri Tangkap Khalwat

17,431,169 total views, 5,013 views today

Musim Suami Isteri Tangkap Khalwat

Sekarang ini tengah musim suami isteri tangkap pasangan mereka berkhalwat ke?

Tak habis-habis dengan isu khalwatnya.

Dalam akhbar hari ini,

Si isteri tangkap khalwat suaminya yang selama ini selalu balik lewat dan menginap di rumah teman wanita dia. Dah tahu, baik suruh je lelaki dia kahwin. Tiada dia buat macam tue di belakang.

Beberapa minggu lepas,

Si suami menangkap khalwat isterinya…

Tadi masa google untuk mencari pic hiasan untuk entry ini. Terjumpa satu kes yang agak menarik

“Bapak terkejut, anak sendiri ditangkap khalwat dengan kawannya sendiri”

Ini bukan kes kawan makan kawan, tetapi kawan makan anak kawan. Peh…!!!

Bicara Bro : Now khalwat bukan melibatkan remaja sahaja.

Keruntuhan rumah tangga semakin menjadi-jadi. Di mana salahnya ek

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

38 thoughts on “Musim Suami Isteri Tangkap Khalwat

    1. kdg2 benda mcm ni dh jadik trend dan ikutan….ade jer kuar news. diorg ni mcm bangga jer leh kuar paper bagai….akai tadak!

    2. teu la…

      kira cam akhbar nie, pengiklanan berkesan la kan

      ade je idea buat as front page… lagi la makin menjadi2

  1. mmg..anak kawan pun jd bro..benda sedap..x kira sapa la..tp ni bg org yg ada otak x nk guna punya..ssah nak ckp..kite d bri pilihan dlm hdup..knapa pilih jln yg salah..x pk pnjang ni…yg si tua kawan si bapak tu bengong..yg si anak rela plak ngan kwn si bapak..kalau kite pk..kawan bpak kite tu nampak sedap ke?kite yg pompuan ni..bergetah dah tentu la nmpak sedap kat mata kwn bapak..apa prasaan korang klu bapak korang rase kawan korang sedap?x geli ke nak pk?susah bro..org mcm ni..

    1. tp ade je kes bapak sendiri kahwin dengan member sendiri.. xpasal2 kena pangil mbe kita mak pulak he..23x

      perempuan memang sedap je.. lagi2 yang muda

      tp bro pun xtau kenapa ade sesetenegah gurl meminati mereka yang lebih berumur..??

    1. sajak-sajak pun tetap ade pengisian jugak kan

      cam lagu bila berpacaran.. nampak je nyanyi santai2.. tetapi tetap ade pengisiankan

  2. Begini laaa dunia dah akhir zaman…sudah ada yg halal mau juga cari yg haram…apa nak jadi…mengapa kini makin menipis keimanan…sudah x dipikir dgn akal yg waras…yg di pentingkan kenikmatan dunia yg hanya sementara…

  3. Suami keluar rumah ikut pintu depan, si isteri keluar rumah ikut pintu belakang! Makin menjadi2 isteri-isteri zaman sekarang pasang boypren wlpun anak keliling pinggang.

  4. didik agama bro..kena semai sedari kecil lgi..dengan adanya ilmu agama yg dalam dan iman yg kuat dgn mengimani Allah tu Maha Melihat..insyaAllah Bro..kita bahagia dunia dan akhirat | ikhtibar utk diriku yg lemah ini..

Leave a Reply

Top