You are here
Home > Nuffnang > Mini Blogger Gathering For Ipoh’s Nuffnanger

17,680,622 total views, 1,749 views today

Mini Blogger Gathering For Ipoh’s Nuffnanger

Shah @ Teh Tarik Memoirs bersama team Glitterati Plus akan mengadakan Mini Gathering di Ipoh.

So bro nak roger semua blogger area Ipoh untuk join sama memeriahkan gathering mereka.

Bro akan berada di sana, tetapi lewat sikit. Dan ada beberapa blogger telah menconfirmkan kehadiran mereka untuk berjumpa bro di sana.

Info mengenai mini gathering ini :-

Date: 12 February 2011 (Saturday)
Time: 12.30 pm
Venue: McDonald’s @ Jusco/Kinta City

No contact : jangn contact bro, bro datang lambat, harap yang dah ade untuk bagi information kat bro

Pada yang hadir,

Anda mungkin akan menerima free T-shirt & juga badge dari Nuffnang.

Dan mungkin akan layan movie beramai2 dengan mereka. Dengar cerita ticket dorang yang sponsor.

So tunggu apa lagi

Bicara Bro : Bro akan lewat menghadirinya. Kerna perlu menghadiri majlis perkahiwan anak sorang VVIP di Ipoh, majlis agak formal. So tak boleh main blah je

Awat buat kat Mc Donald. Sekali sekala layan Pizza Hut ok ape

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

35 thoughts on “Mini Blogger Gathering For Ipoh’s Nuffnanger

    1. insya’lah if ade sambutan boleh saja buat di sana.. buat masa sekarang hanya mampu fokus di kawasan Ipoh untuk memudahkan rakan-rakan dari kawasn lain untuk terlibat sama

    1. kenapa dengan lelaki maskulin..

      oh mana encik tau… maaf… xberminat nak join pencarian lelaki maskulin.. rasanya xsesuai dah kot 🙂

    1. ramai yang menumpang je sebenarnye…

      xpercaya.. tany eblogger2 yang tgu kat stesyen train je.. tgu other blogger kutip dorang

    1. pasti la… usha la website dorang 🙂

      rasanya ade je yang nak buat gath kat penang.. try la roger2 dorang 🙂

    1. ada masa try join 1 group di facebook… “sahabat blogger” ade dalam 3400ahli..

      if ade gathering bro akan inform di sana…

      last 2 week bro handle 1st gathering group itu dan mendapat sambutan dari ramai blogger.. termasuk artis dan pihak2 tertentu

      jumpa di sana nnt ek

Leave a Reply

Top