Shah @ Teh Tarik Memoirs bersama team Glitterati Plus akan mengadakan Mini Gathering di Ipoh.

So bro nak roger semua blogger area Ipoh untuk join sama memeriahkan gathering mereka.

Bro akan berada di sana, tetapi lewat sikit. Dan ada beberapa blogger telah menconfirmkan kehadiran mereka untuk berjumpa bro di sana.

Info mengenai mini gathering ini :-

Date: 12 February 2011 (Saturday)
Time: 12.30 pm
Venue: McDonald’s @ Jusco/Kinta City

No contact : jangn contact bro, bro datang lambat, harap yang dah ade untuk bagi information kat bro

Pada yang hadir,

Anda mungkin akan menerima free T-shirt & juga badge dari Nuffnang.

Dan mungkin akan layan movie beramai2 dengan mereka. Dengar cerita ticket dorang yang sponsor.

So tunggu apa lagi

Bicara Bro : Bro akan lewat menghadirinya. Kerna perlu menghadiri majlis perkahiwan anak sorang VVIP di Ipoh, majlis agak formal. So tak boleh main blah je

Awat buat kat Mc Donald. Sekali sekala layan Pizza Hut ok ape