You are here
Home > Contest > Maaf, Aku Tiada Dara T-T

17,430,048 total views, 3,892 views today

Maaf, Aku Tiada Dara T-T

Maaf jika aku mengatakan aku tiada dara,

Adakah kamu mencari yang berdara sahaja T-T

Untuk kepastikan korang boleh check sama ada aku berdara atau tidak.

Dan kenyataannya “Aku masih Teruna” he..23x

apa punya kontest dah nie, Tetapi macam best je join bila baca di blog wiwie s. [comey orangnya]

Task yang diberi: –

5 Keistimewaan Blog anda:

  1. Blog saya istimewa kot
  2. Blog lelaki
  3. Blog yang tiada apa-apa kot
  4. Blog tiada pengisian
  5. Blog yang tiada dara, teruna 3 ade la

5 Keistimewaan join Blogger Tercinta (BTO)

  1. Dapat like page dia
  2. Dapat kenal blogger “dara” [meant=perempuan, tetapi nampak gak yang xberdara.. teruna tue]
  3. Dengar cerita ada blogger otai [tengah usha kiri kanan]
  4. Test market boleh
  5. Dapat mengenali blogger-blogger yang lain

Nak join, klik fan page mereka [klik la ek]

Bicara Bro : Nak tanya boleh, apa benda dalam gambar tue ek? Dan apa kegunaannya.

If tahu sila roger bro

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

17 thoughts on “Maaf, Aku Tiada Dara T-T

  1. maCy cam terkejut baca tang atas entri tu. keh2

    bdw, thx kumen. macy bkn xbekenan ngn org mesia. macy egt na taruk pic bro dah semua tp macy cuak kena baling dengan selipar. keke

    salam bro 😉

    1. terkejut ke…

      tp kenyataan, bro memang tiada dara.

      sama2 huhuu… ala buh je pic bro.. no hal punye.. tp bro xsehensem dorang he…23x

      ade ke yang nak baling selipar.. sila jawab

Leave a Reply

Top