You are here
Home > Uncategorized > Si Dia > Layan Jiwang Pepagi – Nilai Cinta Mu

17,424,972 total views, 6,793 views today

Layan Jiwang Pepagi – Nilai Cinta Mu


Pernah dulu kufikirkan, bila kau pergi.. pedihnya kuterasa tanpa kau bersama.

Ku curahkan rasa hati, aku buktikan cintaku yang suci

Nilai Cinta Mu – Sudirman Hj Arshad

Pernah dulu kufikirkan
Tanpa cinta tak mengapa
Bila kau pergi kurasakan
Sunyinya dihati
Baru kini kutahu
Nilai cintamu

Kurenungi gambarmu
Kubaca surat surat mu
Namun pedihnya kuterasa
Tanpa kau bersama
Kuharap dikau pun
Begitu jua

Kini aku mengerti
Hanya engkau pelita hati
Semua yang kau korbankan
Hanyalah untukku
Akan tetapku kenang
Kasihmu terhadap diriku
Janji untuk bersama
Sehidup dan semati

Andainya kau kembali
Kan ku curahkan rasa hati
Akan aku buktikan
Cintaku yang suci
Berikan ku harapan
Untuk bersamamu semula
Akan aku buktikan
Nilai cintaku…

Bicara Bro : Kenkadang bro suka merendahkan diri & mengaku kekurangan diri yang bro miliki…

Tetapi tetap ada suara sumbang yang menyatakan kelebihan bro, iaitu janji manis.

Nak tahu..?? Tgu vlog akan datang dari bro.
Bila..?? Tgu je la

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

21 thoughts on “Layan Jiwang Pepagi – Nilai Cinta Mu

    1. malas nk amik cuti… cz bro mc ke EL ke.. tetap kena tolak cuti yang ade..

      tengah nak simpan untuk bulan 4 nie.. bro nk g kemboja πŸ™‚

    1. bro pun suka juga πŸ™‚

      yup itu salah stu vblog bro… tapi ade lagi vblog yang lain.. nantikan la ek

    1. eh.. mahu xbermakna.. bro yang amik pic tue… bukan senang he..23x

      eh nk foto bro x..?? wat ianya jadi bermakna dalam hidup nana he..23x

Leave a Reply

Top