You are here
Home > 1001 Pictures > Kau Mungkin Ilham Ku

17,435,412 total views, 3,077 views today

Kau Mungkin Ilham Ku

Mencari ilham,

Honestly, bro sendiri tidak mempunyai masa untuk mengilhamkan diri sendiri. Kenkadang bro mencari ilham dari korang semua.

Dari facebook ke fan page, Dari twitter ke blog korang, Dari Sahabat Blogger ke ruangan chat.

Di blog ini,

Bro kongsikan apa yang bro rasa patut bro kongsikan,

Dari info kepada cerita
Dari peristiwa kepada kisah kita
Dari gosip kepada gelak ketawa
Dari kasih sayang kepada cinta

Hope korang masih sudi menyokong bro untuk melamar hati-hati diluar sana melalui penulisan bro 🙂

Bicara bro : Cantik pic Heliza Helmi,

Macam tengah mencari ilham je, Tak pe ija, nanti bro tolong ija cari ilham ek.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

25 thoughts on “Kau Mungkin Ilham Ku

    1. he..23x xheran pun..

      coz bro lagi rapat dengan ija dari dorang… he..23x

      gath hari tue bro yang bawak die join sama.. semalam die contact invite bro untuk event sabtu nie.. 🙂

Leave a Reply

Top