You are here
Home > Bersama BroFramestone > Isu Panas Bersama BroFramestone > Kantoi Khalwat, Terus Ngaku Sudah Bertunang

17,457,880 total views, 1,047 views today

Kantoi Khalwat, Terus Ngaku Sudah Bertunang

Terbaca paper hari ini,

Dok isu tangkap khalwat je. Seperti mana yang bro bagitahu dalam entry terdahulu. [sila selak ek].

Dan satu part yang menarik.

Bila kantoi ditangkap khalwat, terus ngaku sudah bertunang.

Apa kes, akal xde ke or tersalah berlajar subjek agama islam kat sekolah dulu.

Bicara Bro : No komen, tunang tidak bermakna halal segala-galanya.

Mulut kata dah bertunang, tapi kenyataannya tiada ikatan pun. Baik pergi buat maksiat bawak je kad nikah yang palsu. Kantoi pun, leh jugak ngaku suami isteri.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

27 thoughts on “Kantoi Khalwat, Terus Ngaku Sudah Bertunang

    1. dah xtau nk jawap ape bile kerne terjah dengan jabatan agama islam kot he..23x

      tapi tue la..

      mana2 pasangan yang kantoi terus ngaku mereka dah bertunang

  1. bertunang bukan bermkne ley wat mksiat. bertunang je, tp still belum boleh serahkan sumenye.

    dlm gmbr tu np ade budak kecik? pmpuan tu jnde ke? ibu tunggal? ke laki tu duda?

    1. he..23x dorang yang couple pun, baru couple dah leh serah semua…

      siap ada je yang offer..

      nak pegang2 tangan, nak kiss or nk manje2 kena couple dulu baru boleh

      wat da hel la kan

    1. tetapi jawapan nie dah ramai orang cakap…

      xde pulak yang nak cakap “nie bini saya.. tp xnikah lagi”

    1. time couple pun dah bersentuhan2… nie kan pulak dah tunang.. kalau dah kahwin.. xtau ape la benda yang belum lagi disentuh 🙂

    1. he…23x betul2 huhuhu

      edukesyen salah tue… xkatham.. orang putih pun cakap “we just friend, just wanna have some sex” he..23x

    1. dah couple dulu pun dh start berdua-dua cam tue…

      nagku tunang, check jari xde cincin.. call family, mak pak pun xkenal sape pasangan dorang tue…

      haru je kan

    1. sebab time nie setan xbisik kat telingga dorang apa jawapan untuk mereka berikan he..23x

      dalam kepala otak terus laju fikir nak bertunang..

      tau2 je tersembur bagitau yang dorang dah tunang… he..23x

Leave a Reply

Top