You are here
Home > 1001 Pictures > Jika Heliza Memilih Bro Menjadi Ahli Keluarganya

17,426,175 total views, 19 views today

Jika Heliza Memilih Bro Menjadi Ahli Keluarganya

Gambar Bro bersama keluarga Heliza Helmi.

Kali ini baru dapat berbual panjang dengan mak dan ayah Ija. Walaupun sebelum ini pernah berjumpa, keadaan tidak sesuai untuk bro berbual panjang.

Tanpa bro sangka,

Ayah Ija sendiri datang berjumpa dengan bro, lalu bertanpa apa cerita bro, puji bro kerna mampu membawa diri dalam komuniti dan mampu mempengaruhi orang sekeliling bro.

Andailah kan…

Andai je ek.. Kalau dapat jadi ahli keluarganya. Tak pasal-pasal Heliza bermadu nanti

Bicara Bro : Jika ingin memperisterikan seseorang, kenali family mereka dahulu. Dan itu yang pernah dan telah bro lakukan selama ini.

Ada khabaran, sahabat bro baru sahaja bercerai dengan isteri yang baru dia kahwini selama 8 bulan kerna si perempuan terlalu mengikut kehendak ibu bapanya sehingga sanggup meminta cerai dengan lelakinya.

Kes telah dipanjangkan ke mahkamah syariah, dan pihak penasihat syariah memang menasihati si lelaki agar bersabar. Memang perkahwinan ini sejak awal mempunyai agenda tersembunyi. Dan segala-galanya terserlah..

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

64 thoughts on “Jika Heliza Memilih Bro Menjadi Ahli Keluarganya

    1. xpe.. komen mu tetap di terima… πŸ™‚

      thank.. sekali sekala kena nampak macho jugak.. ade tengok pic bro dengan Ben Ashaari

    1. yup betul…

      cam tue la bro lakukan… dan hasilnya bro memiliki dia.. tapi bukan heliza ek…

      kalau dapat, apa salahnya kan

    1. nie dah kali ke-2 bro jumpa dengan family die.. 1st time dulu xsempat sangat nak sembang dgn mak pak die sebab time tue bro yang bz..

      kali ini, mak pak die yang terjah bro dulu… adeh

      untung kalau dapat jadi menantu dorang je la

    1. yup mmg bro selitkan dengan nasihat

      ija kenal bro pun melalui blog.. dari blog bro la. kami rapat sampai sekrang nie T-T

    1. yup betul…

      xpercaya.. try la.. if laki tue dok nk pikat kamu je.. tp xpikat family.. maknenye die just nk kamu je la.. if dah xnk.. die lepaskan je la kamu

    1. eh mane ade nakal la.. saja je nk nyakat die n dalam masa yang sama nk gak berkongsi cerita antara bro n heliza…

      kota 2ade yang bermulut masin ke kan

      tue la. ujang kahwin bro nk terjah nnt

    1. baru2 nie ade event perlancaran single dari heliza… bro ade je promote pasal nie.. mybe zida terlepas pandang…

      cam bro,

      heliza personanlly contact n invite bro untuk datang

    2. ada event? ohhh ye ke? zida pun dah lama tak bukak twitter, baca blog orang apatah lagi sebab skrg ni kan tengah sibuk hal nak balik mesir.

      papehal. i bet bro mesti suka gila kan. miahahahaa kem salam kat kak ija nanti. ehemmm~

    3. kalau ikutkan mmg suka gila..

      tapi tue la.. bro hari2 smbg dgn ija.. cuma jarang jumpa je.. so dengan event ini la kami dpat berjumpa πŸ™‚

    1. Andai dapat ku undurkan putaran dunia
      Inginku ubah semula kata-kata dan tingkahlaku ku
      Yang salah agar kita dapat seiring
      Di mercu asmara..

      Oh Heliza πŸ™‚

    1. yup betul tue…

      tapi ramai orang sekarang nie xfikir pasal nie.. tue pasal ramai yang kahwin xnikah2..

      dah ade hasil.. baru la nak kenal mak pak..

      teu pun kalau rase nk kenal la kan.. yang lagi teruk, hilang tanpa kesan

    1. xpayah la nk jeles2 pun..

      bro dengan dorang pun biasa2 je.. family die kenal bro n bro kenal dorang…

    1. tang tue mmg xleh nk tolong dah… tue pasal ujang jumpe bro je die tunduk2 he…23x

      ade usha x vlog bro dengan ujang kat 1tube.my

Leave a Reply

Top