You are here
Home > Ucapan > Happy Buzday Buat Kekasih Hati Tak Jadi, Heliza Helmi

17,438,747 total views, 2,602 views today

Happy Buzday Buat Kekasih Hati Tak Jadi, Heliza Helmi

Maaf terlambat publish entry ini.

Bukan terniat melupai bahawa hari ini buzday ija.

Cuma tidak mahu menganggu ija meeting dari pagi sampai la nie.

Sorry tiada phone call dari bro untuk ija di hari ulang tahun kelahiran ija. Kalau ikutkan dari wish ija, baik bro wish dekat mak ija. Sebab dia yang bersusah payah nak keluarkan ija.

Ija kuar-kuar je, dok menangis-nangis. Selamat besar-besar (besar ke) jadi penyanyi he..23x

Tak sangka,

Dari ija sudi datang ke blog bro, dan dari situ kita menjadi rapat sehingga hari ini. Peh touching lebih dah nie

Yang tak tahan, bila dapat berjumpa semasa dinner hari itu.

Kita dok mesej-mesej tanya duduk meja mana. Awal-awal dah nampak Ija, cuma malas nak kacau. So jumpa dengan Kak Zeq dulu. Selamat dia kenal bro, leh sembang-sembang dulu.


Ija nak tahu x?

Ada orang cakap, kita nampak padan la dalam picture ini. Orang cakap, bukan bro cakap. Tak pasal-pasal bro kena kejar dengan parang nanti.

Dan untuk buzday ija tahun ini,

Bro sempat wish malam tadi, khas buat ija

“Dah besar rupanya budak ribena nie, happy buzday buat ija. Moga beribena selalu”

Dan ija menjawab “Hahahahahk.. Bro bro.. Tiut nya wish ituk.. Cgt terharuuuu.. :’)”

Dan time ija reply, bro sudah ke alam lain bertemankan sound efek yang bro hasilkan sendiri

Untuk buzday ija,

Bro tak dapat nak bagi apa-apa. Cukup rasanya jika Patrick menemani tidur Ija.

Itu la tanda kenang-kenangan atas kesudian ija join Gathering Blogger yang bro dan Team Sahabat Blogger jalankan ahad lepas.

Bicara Bro : Bro lupa siapakah yang sponsor hadiah Patrick tue ek.

Bayangkan kalau Patrick digantikan dengan Bro. Ija nak x he..23x ada masa jom layan megi goreng mamak sama-sama ek

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

41 thoughts on “Happy Buzday Buat Kekasih Hati Tak Jadi, Heliza Helmi

    1. tgu die habis meeting baru ade masa nak baca kot…

      eh… ade sound efek ke..??

      mana-mana..?/ bro xpasang apa-apa pun kat blog bro nie

  1. Ija mmg tiuttt.. Happy birthday utkmu.. semoga menjadi success selalu.. mwahhhxx..

    bro, nnt ada date dgn ija, jgn lupe ajak feez ye.. nnt feez belanje laksa homemade.. hehe

    1. ija tiuuttt kan

      wah.. if date berdua mana leh ajak… laksa homemade ek… kalau gitew.. kami berdua date kat rumah feez mior la ek

  2. Bro.. Ohh brooo..

    Tq coooo much.. Terharunya eden.. Terus eden telan 2 bijik panadol ni.. Dasatnyer.. Cweet lak tuh..

    Hihihik.. U r really nice bro la bro.. :p..

    And to all of u.. Thank u beri beri much.. Cygnyer la ija kat kowank ni.. Hihi.. Take care tau. 🙂

    time caceh bro 😀

    1. ija oh ija

      wel kome much much.. terharu ke?? biasa2 je nie.. wahhh awat telan panadol banyak2 nie (ija tak sihat ke)

      tengok, now blogger semua support ija tau

  3. hahaha. ini kekasih yangtak dianggap mcm lagu “kertas” tu bro. Insya’Alah ade jodoh adela tu. yang penting doa, usaha, istiqomah dan tawakal. jg putus asa emenangi aty heliza tu bro~! doa gua iringi lu bro. kalu jadi jngan lupa jemput gua makan nasi minyak~ hehehe

    1. Nak tackle boleh je…

      Tetapi Ija dah tahu status bro yang sebenarnya… tue masalahnya. jika tidak…. he..23x

      bace la komen die di atas komen mu nie…

    1. memang kenkadang nampak cam pinang di belah dua.. tetapi kenkadang nampak gak cam badan bro dah dibelah2 dicincang2

    1. nak wat cam mane… ada kah patrick yang mukanya cam spongebob..?? xde kan

      mmg tgh tangkap jiwang dengan heliza he..23x adeh

Leave a Reply

Top