Sedar tak sedar sudah 4 tahun Nuffnang bertapak kat blog korang, korang dan korang.

Sudah menjadi fenomena sana sini situ memperkatakannya.

Dan perkara yang korang, korang dan korang suka perkatakan yang ada kaitan dengan Nuffnang:-

  1. Buffering Earning
  2. Aku klik, kau klik aku punya
  3. Status Geli Hati
  4. etc… kalau ikutkan banyak je lagi

Anyway,

Bro nak ucapkan happy buzday buat Nuffnang sekeluarga diatas kejayaan selama ini :)

& thank juga kerna sudi invite bro dalam beberapa activities & event korang. Ada masa jemput lagi :)

Bicara Bro : Bro start berblog tahun 2006. Aktif dengan Nuffnang awal tahun 2009.

Hasilnya?

Bro dapat bayar road tax, renew hosting, taja hadiah, cover duit minyak turun KL untuk event Nuffnang.