You are here
Home > Uncategorized > Hampir Seminggu Tidak Sihat, Tetap Ku Gagahi Juga

17,652,862 total views, 7,054 views today

Hampir Seminggu Tidak Sihat, Tetap Ku Gagahi Juga

Hanya mengarang apa yang terlintas di fikiran dek kerna neuron-neuron dalam otak bergerak terlalu aktif disebabkan oleh pengambilan ubat.

Yup, bro tengah tidak sihat ini.

Sudah hampir seminggu bro macam ini,

Mungkin ramai yang tahu dan mungkin ada yang tidak tahu pasal kesihatan bro. Nampak je macam Iron Man, pergi sana sini. Ke hulu ke hilir.

Tetapi hanya yang setia di sini saja tahu keadaan bro macam mane.

Baru-baru ini, bro ketemu dengan Joegrimjow. Soalan pertama yang dia keluarkan “eh bro..!! awat makin kurus nie [dalam hati die xsempat nk promote business Herbalife dia].

Dan baru-baru ini juga bro temui Heliza. Soalan yang sama juga terkeluar

Bro tak sihat ke, Ija tengok makin kurus je bro. Ke bro susah hati nie.

Bicara Bro : Tak perlu kita tunggu umur dah tua baru nak jaga permakanan dan kesihatan. Kita permu mulakan dari sekarang.

If korang nak tahu pasal penjagaan makanan dan kaitannya dengan kesihatan boleh klik di sini.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

40 thoughts on “Hampir Seminggu Tidak Sihat, Tetap Ku Gagahi Juga

    1. jumpa doc…??

      satu perkara yang mmg bro xsuka buat iaitu jumpa doc.. beratur tgu giliran dah makan berjam.. jumpe die dalam 5 minit then tgu setengah jam baru dapat ubat.. wasting my valuable time je

      memang dari dulu xsuka… then bukan die nk tanye nk MC ke x..?? bila mintak, die charge lebih pulak dalam bil..

      eh, orang tengah sakit nie, yang mu nk kikis habis nape.. xikhlas ek dalam menjalankan tggjawab

      p/s- tengok.. komen pun dah terpanjang lebar nie dek keaktifan neuron2 dalam otak

    2. kikis duit la..

      ada kes..

      if amik ubat je RM30.. if sekali dengan cuti rm45..

      oh demn.. sekeping surat MC tue kos print die je dah RM15 rupanya

    1. he…23x cam nie la CMG… dah badan nie jenis sekali jatuh sakit, memang teruk. If tidak, ok je..

      tapi kenkadang stress gak dengan kerje orang lain. kalau bukan sebab tue, rasanye ok je kot.

Leave a Reply

Top