You are here
Home > Sahabat Blogger > Gathering Mandi Manda Sahabat Blogger Di Sungai Gabai

17,438,855 total views, 2,710 views today

Gathering Mandi Manda Sahabat Blogger Di Sungai Gabai

Bro nak invite blogger-blogger untuk join sama bermandi manda di Sungai Gabai, Hulu Selangor

Maklumat Gathering kali ini,

Tarikh : 20th february 2011
Masa : 8.30pagi hingga korang dah xlarat
Lokasi : Sg Gabai, Hulu Selangor

Transport : Sendirian berhad, nak berkongsi kenderaan. roger-roger sapa2 yang sudi.

Tentatif program :

8.30 – 9.30pagi : berkumpul di Sg Gabai, siapa sampai awal cari port disebelah atas
9.30pagi : Sesi panaskan badan, baru mandi [xnak ade yang kejang dalam air nanti]

Aktiviti selit menyelit
– Makan-makan (bawak sendiri + bawak tikar n surat khabar)
– Photogedik (jika ada yang sudi bawak kamera)
– Memanjat & menuruni tangga di Sungai Gabai

Anda boleh usha Google Maps jika nak tahu lokasi sebenar [bro cari xjumpa la pulak]

Pe2 hal Inbox bro di facebook BroFramestone.

P/s- bro copy paste dari Sahabat Blogger <– Main website Group SB

Layan Pic ini semasa kali terakhir bro terlibat dengan gathering blogger di sana.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

53 thoughts on “Gathering Mandi Manda Sahabat Blogger Di Sungai Gabai

    1. susah la sejak jdi artis nie… nk kuarkan tenaga sikit pun susah….

      baru nk buat vblog pasal expedisi memanjat gabai…

    1. tue la.. semua pic nie ko yang tangkap…

      sebab tue muka ko pun cam ade x de je…

      pengajaran dari kes nie : biar orang lain yang pegang kamera

    1. dari mane ek… roger2 la sape2 yang sudi join.. bukan blogger pun boleh je

      kelas ek.. ponteng jom he..23x

  1. menarik2, tp lusa nk gath arini br tau..mmg x dpt laa..np tatau lg awal? sob2…weekend ni aku jadik driver parents aku..ade laa 650++ campur dlm2 KL ni sane sini bleh cecah 800km kot weekend ni jer…

    enjoy the picnic ^_^ envy u guys….

    1. Maaf keadaan bro yang agak bz sikit nie membuatkan bro xleh nk inform orang awal or promote…

      kalau ikutkan minggu nie bro kena kerja sabtu ahad…

      tapi ponteng semata2 untuk 3 event minggu nie

    1. he..23x tue yang korang nampak. yg korang xnampak cam mne he…23x

      bro lepak mamak pun kain pelekat je..

      belum lagi drive dari kl ke ipoh

    1. johor ade je yang nk buat…

      tapi bukan dalam masa terdekat.. keadaan tidak mengizinkan

      maybe bulan 4 bro ke Kuching untuk buat gathering disana 🙂 tetapi kat johor mmg ade masuk dalam list bro

    1. w’salam

      bukan la.. awatnye nampak cam adik beradik ke…??

      semuanya blogger.. tahun lepas layan gabai.. before si Ariff Shah balik russia

Leave a Reply

Top