You are here
Home > Uncategorized > Gathering Cikgu-Cikgu Blogger Di Times Square

17,423,265 total views, 5,086 views today

Gathering Cikgu-Cikgu Blogger Di Times Square

Hari ini akan di adakan gathering cikgu-cikgu blogger di Berjaya Times Square, Kuala Lumpur.

Gathering kali ini melibatkan semua pendidikan dan juga bakal pendidik dari institusi-institusi seluruh negara. [Bagi mereka yang berkesempatan]

Untuk pengetahuan korang,

Bro di jemput sebagai special guess untuk event dorang kali ini.

Dalam masa yang sama, Ben Ashaari & team 1tube.my akan berada di kawasan berhampiran untuk mengadakan video shooting untuk vblog beberapa blogger.

Jika anda berminat?

Boleh terjah dorang. Ke korang nak bro terjah korang. Buat masa sekarang hanya ade 2 vlog terjah dari Bro yang telah dipublishkan.

Di sini bro sertakan tentatif program gathering kali ini:-

10.30 pg : berkumpul (register) di tingkat 8 depan kedai Umobile .
11.00 pg : sesi ice breaking – ruang legar berhampiran Cosmo’s Theme Park
(kalau ramai maybe kita akan bawa ke tempat lebih luas)
12.30 tgh : bowling
2.00 ptg : rehat + solat
3.00 ptg : makan2 kat food court tingkat 10
4.30 ptg : tukar-tukar hadiah RM10 (Romeo & Juliet) undian akan dijalankan disana
5.00 ptg : sesi fotogedik
6.00 ptg : bersurai

Bicara Bro : bro mungkin akan pergi melawat artis Sahabat Blogger, Kyerull di HKL. Tetapi xde kawan. If ada yang nak ajak bro join sama melawat, sila inbox bro kat fb bro.

Dan malam ini bro akan terlibat sama dengan Maskara.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

23 thoughts on “Gathering Cikgu-Cikgu Blogger Di Times Square

    1. NIe baru life sebenar aku….

      sebelum nie jarang reveal kat blog… kali ini, biar satu dunia tahu…

      jangan ingat blogger xde kehidupan mereka sendiri kan

    1. bro xsempat nk sebar2kan pasal info ini..

      if ada masa try search group kami cikgu blogger, boleh join group itu πŸ™‚

    1. Thank…

      xsemestinya…

      cam bro memang dari dulu aktif di mana dan selalu mendapat jemputan… cuma kali ini, biar di kalangan blogger…

      artis sibuk.. duit masuk sentiasa.. bro sibuk.. mengisi masa terluang sahaja

    1. sesi wajib he…23x

      bila lagi nak bergambar kan.. bergambar bersama.. if bergambar sorang2.. kat rumah pun boleh

Leave a Reply

Top