You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > Entry Panas 14 February 2011

17,680,632 total views, 1,759 views today

Entry Panas 14 February 2011

Eh, tak sedar dah 14 February.

Dan semestinya esok kena kerja. Rugi tak mintak cuti. Boleh layan sabtu sampai isnin cuti.

Tapi,

Kena simpan cuti, coz cadang nak apply cuti seminggu di bulan April. Mahu ke oversea 🙂 Honeymoon.

Bro tengah xde mood nak kerja esok,

Dorang tetap kena kerja malam nie. G dari satu bilik ke satu bilik, ketuk pintu dan menunggu respon. If tiada, perlu pakai kunci pendua. Tak pun pecah pintu untuk memastiakn laporan yang mereka terima adalah benar.

Perkataan pertama yang dikeluarkan

“Assalamualaikum,

Kami dari jabatan agama islam, boleh beri kerjasama.”

Itu la tugas rutin mereka bila tiba 14 February. Cuma tahun ini mungkin berbeza, kerna 15 February pun mereka tetap kena melakukan tugas yang sama.

So nantikan la laporan pada esok hari di dada akhbar mahupun di media elektronik.

Cerita cam nie la pelaris dorang 🙂

Bicara Bro : Bagi pasangan yang dah kemaruk tue.. Cepat-cepat la kahwin ek. Bukan kahwin tak nikah ek

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

17 thoughts on “Entry Panas 14 February 2011

    1. he..23x xde dengar lagi kat berita.. tgh menunggu gak nie.. kot2 ade ke kan

      xpun tgu buletin utama malam nie

Leave a Reply

Top