Siapa blogger di sini tidak tahu mengenai Nuffnang?

So bro ingin menyatakan ketidak puas hatian bro terhadap nuffnang setelah 2 tahun setia bersama. [Hope pihak nuffnang boleh menerima teguran ini secara terbuka & jangan saman bro or tarik BE bro]

No heart feeling ok :)

Apa yang bro tidak puas hati dengan Nuffnang

  1. Pendapatan Based on klik, buffering, advertorial dan yang terbaru CPA – Click Per Action
  2. Tegas, itu tak boleh ini tak boleh… (mesti ramai yang tahu tegas cam mane)
  3. Susah nak dapat Buffering Earning (sebulan seketul aje -jadi la kan)
  4. Kena tarik banyak traffic datang ke blog [if dapat BE]
  5. Tidak boleh nak optimumkan pendapatan dari blog sendiri.
  6. Iklan kejab ade, kejab terus tak de.

So di sini bro nak perkenalkan kepada korang yang menghadapi permasalahan seperti yang bro nyatakan di atas.

Hope ianya boleh membantu korang menjana pendapatan bukan takat dari blog. Dari Twitter, Facebook mahupun media-media yang anda ada untuk mengiklankan nya.

Walaupun jumlah pendapatan xsekencang Nuffnang, tetapi anda mampu mendapat lebih bergantung kepada usha & tawakal anda :)

Maka di sini bro perkenalkan ChurpChurp [Adik Beradik Nuffnang juga nie]

Daftar free je… Nak daftar klik pic di atas or klik link ini.

Jangan risau,

If korang pasang iklan Churp Churp kat blog. Nuffnang tidak akan berani nak ban korang or amik tindakan keatas korang.

Cara pengiklanan hanya perlu mempromosikan link mereka di blog, twitter mahupun di facebook. Pendapatan based or semangat korang. So xperlu la korang bersusah payah nak blogwalking mahupun buat entry panas-panas semata-mata nak mencari trafik.

Antara iklan Churp Churp yang sedang berjalan buat masa sekarang ini

Game from Milo Fuze | Testing Your Healthy | Sale From Jipaban | Hot Ticket From Hotlink | AXE – Most Wanted | Pizza Hut | Wrigley 5 Gum | XPax – Everyone Sale

Banyak tak iklan mereka yang sedang running menunggu korang promote je.

Bicara Bro : Berblog bukan semata-mata untuk menjana duit ke ape ke.

Moh layan Teguran Abang Ben Ashaari Buat Blogger Yang Tiada Pedoman Dalam Berblog.