You are here
Home > 1001 Pictures > Bila Ben Ashaari & BroFramestone Menjadi Blogger Jemputan

17,442,723 total views, 1,934 views today

Bila Ben Ashaari & BroFramestone Menjadi Blogger Jemputan


Update ringkas pagi ini.

Seperti yang korang tahu dan mungkin ramai yang tak tahu,

Bro dan Ben Ashaari telah di invite as blogger jemputan ke gathering cikgu-cikgu blogger di Times Square baru-baru ini.

Untuk tahu maklumat lanjut anda boleh terjah blog cikgu mas [admin group cikgu blogger]

Bicara Bro : Baru ku tahu Ben Ashaari pernah menjadi cikgu dulu.

Bro hanya pernah jadi cikgu tuisyen & guru silat je T-T

Ada masa bro update ek pasal nie.. bila..?? insya’lah nanti, bila teu xtau la kan

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

24 thoughts on “Bila Ben Ashaari & BroFramestone Menjadi Blogger Jemputan

    1. ajar silat..??

      erm bro kena mintak izin dari guru bro.. baru boleh mengajar orang kembali..

      itu je syarat-syaratnya.

      risau ilmu memakan diri jika tiada keizinan dari dia..

    1. badan bro je xberketul2 kan… insya’lah nnti..

      dalam proses mendapatkan bdan cam zaman sekolah dulu… dah berbelas tahun tinggal zaman sekolah.. adeh

    1. eh bro bukan artis la mas…

      sorry la bro xbanyak share2 ape2 dengan mas.. tersplit dua tempat kita berbincang he…23x

      nnti kita cari port yang xbising… ok kan 🙂

Leave a Reply

Top