You are here
Home > Uncategorized > Berita Baik, Harga Ron 97 Akan Diturunkan Secara Berperingkat

17,413,280 total views, 1,675 views today

Berita Baik, Harga Ron 97 Akan Diturunkan Secara Berperingkat

Terdengar berita pagi tadi,

[entah siapa entah yang bercakap.]

Harga minyak Ron 97 akan diturunkan secara berperingkat mengikut harga pasaran semasa minyak dunia.

Naik puluh-puluh sen, turun sen-sen aje.

Pengantin pun boleh naik minyak bila hantaran puluh-puluh ribu, macam jual anak je. Alasan ada Master.

[Kalau ada Master dalam ERT or Pengurusan Rumah Tangga xpe la jugak kan]

Bicara Bro : Bila harga barang nak diturunkan secara berperingkat. Dari dulu duk naik memanjang, tak pernah turun-turun

Darah tinggi pun boleh naik macam nie.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

30 thoughts on “Berita Baik, Harga Ron 97 Akan Diturunkan Secara Berperingkat

    1. minyak bukan masalah.. coz boleh naik n turun sikit

      nie pasal barang.. naik banyak.. tapi x turun2 he..23x

  1. Salam…
    Jgn sebarkan khabar angin bagi menyedapkan hati rakyat udah ler…
    Yg hairannya, walaupun RON97 naik, my hubby tak pernah guna RON95 kecuali terpaksa sebab tak jumpa pam yg ada RON97.

  2. jangan cakap aje serta bagi khabar angin. rakyat inginkan tindakan…

    ye betul..tindakan turunkan harga minyak dan harga barang.
    adakah kerana isu di mesir..ada yg timbulkan kisah pasal penurunan minyak…

Leave a Reply

Top