You are here
Home > Bersama BroFramestone > Aku Naik Setapak Demi Setapak Untuk Berada Di Sini

17,439,768 total views, 3,623 views today

Aku Naik Setapak Demi Setapak Untuk Berada Di Sini


Bro bukan blogger otai.

Harap maklum, bro hanya berblog untuk berkongsi apa yang bro rasa nak kongsi..

Gambar semasa memanjang Broga Hill bersama admin-admin sahabat blogger. Meeting atas broga tue

Sorry no update yang menarik hari ini. Bz dengan kerja 🙂

Bicara Bro : baru lepas approve sorang-sorang kat facebook

Cam ada stalker je.. entah dari mana entah dorang add bro… mutual friend xde.. gambar entah sape-sape.. info pun xde…

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

18 thoughts on “Aku Naik Setapak Demi Setapak Untuk Berada Di Sini

    1. kita serupa he…23x

      xleh nk hi five.. haram.. kalau halal.. nk je 🙂

      p/s- byk yangbro nk kongsikan.. tp sampai la nie x terkongsi

    1. kat tempat lain cam xbest je buat meeting.. dah la 1st meeting sehari sebelum gathering he…23x

      so lokasi yang dipilih adalah Broga Hill

  1. rasanya semua org pun macam tu.
    xde sape yg tiba2 ada on top. kan?
    ada usaha kita, layak la kita berada di atas. tp selalunya x lama berada di atas tu.
    nama pun hidup. hehe

    1. tapi ramai yang nak awal2 terus naik…

      maki hamun cam lalat dengan blogger lain… nk cari perhatian.. tau2 je semua kenal die…

      cuma belum tiba masanya untuk di saman je…

      ok x kalau saman je blogger yang celupar & memaki hamun sesuka hati..

      mencemarkan kreability seorang blogger je kan

  2. dah panjat broga hill cuti thaipussam lepas!!hehe
    best dapat panjat ramai2..pukul 6.30 kitorang dh start panjat..tp yg tak best tak sampai pucak..dapat tgk sunrise pun ok..
    xdpt join gathering ahad lepas sebab ada hal..harap2 lepas ni dapat la join 🙂

    1. Bro hari tue pun agak lewat gak panjat… cdg kul 5 pagi.. last2 nk dekat kul 7 baru panjat

      xpe xpe.. cadang nak panjat broga beramai2

  3. Setiap kejayaan sebuah pendakian bermula dengan langkah pertama begitu juga dengan kejayaan tanpa langkah yang pertama kita tidak akan ke mana 🙂

Leave a Reply

Top