You are here
Home > Al-fatihah Buat Arwah > Yang Mana Satu Faizal Yusuf, Kata Mak Bro

17,449,887 total views, 2,356 views today

Yang Mana Satu Faizal Yusuf, Kata Mak Bro

Mak Bro bertanya kepada bro, Arwah Faizal Yusuf tue yang mana satu?

Waduh, nak terangkan bro tak berapa reti sangat

So bro terpaksa google dan tunjuk gambarnya satu persatu kepada mak bro.

“Oh yang ini ek, mak dah agak dah dia ni la Faizal Yusuf”

Ye mak, ini la dia arwah Faizal Yusuf tue.

“Muda-muda lagi dah meninggalkan” kata mak bro

Bicara Bro : Al-fatihah buat arwah Faizal Yusuf.

Bro suka lakonan dia dalam cerita AdaMaya.. [sejak bila pulak bro layan drama-drama cam nie, semua gara budak rumah sewa bro yang kerja kat Media Prima]

Bro risau sakit bro kembali semula… Bro tak sanggup pergi untuk masa sekarang.. Ada yang ingin bro kecapi dulu 🙂

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

17 thoughts on “Yang Mana Satu Faizal Yusuf, Kata Mak Bro

  1. aku pun tak kenal jugak, sampai la ada kawan aku tunjukkan gambar allahyarham kat Twitter. walaupun tak tengok Adamaya, tapi lakonan dia utk drama lain memang best. tak sangka dipanggil mengadap Allah pada usia yang muda.. hmmm..

  2. den kalau balik kelas pagi mmg kerap terserempak die, sbb uma mak die kat flat sentul utama dato senu tu, uma den lak kat kondo sentul utama, x sangka badan sihat2 tiba2 jantung x ok

    1. semua manusia tidak sempurna…

      tue yang kita selalu abaikan bila dok mengejar kesempurnaan sehingga menutup kelemahan kita 🙂

Leave a Reply

Top