You are here
Home > Bersama BroFramestone > Tersedak @SumiJelly Time Baca Komen Ini

17,456,140 total views, 8,609 views today

Tersedak @SumiJelly Time Baca Komen Ini

Bosan-bosan hujung minggu perkena sumi jelly [yang berkurun ada dalam peti ais]

Sekali tersedak bila membaca salah satu komen di blog ini.

Selamat makan sumi, kalau makan kfc ke, makan ais batu ke.. Mahu jalan sudah.

Bicara Bro : Tolong jangan ikut cara permakanan bro yang tidak sihat ini.

Amalkan permakanan yang seimbang

p/s- entry ini tiada kaitan dengan kak sumijelly. Saja mahu tag dia di twitter

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

27 thoughts on “Tersedak @SumiJelly Time Baca Komen Ini

    1. bro xdapat RMT he..23x tp kenkadang member2 yang xdapat.. dorg pas kad RMT untuk bro 🙂

      bro jenis datang sekolah bawak bekal

    1. w’salam…

      erm… huhu arggghhh urrmmmm [aksi tengah berfikir]

      rasanya makanan yang boleh di telan begitu saja kot…

      xleh nk makan cepat2.. nnt habis.. dah la malas nk g beli

  1. apa pun simpati bro..
    tercekik tu..memang betul
    nasib baik bukan KfC
    tidak masuk blog la besok
    satu Malaysia..sorang blogger
    tercekik KFC masuk spital..he he

    **gurau je..jangan mareee…

    1. amboi he..23x jgan kata blog.. paper pun boleh he..23x

      lepas tue siap ade org kuarkan fatwa.. jgn makan sambil baca komen di blog sendiri mahupun blog org lain

    1. setiap komik ini ada penariknya tersendiri.. berbeza sungguh dengan komik malaysia..

      dan pengaruh die mampu menarik peminat dari seluruh dunia…

      mmg jalan cerita dan kualiti mmg tip top…

  2. Uihh..kalo cam nie blog yang berkaitan dengan sumi pun tak sihatlah..ahaks3..kang suruh sumi tukar domain jadi blog kobis jer takpun Siakap..hehe

    1. xcakap pun sumi xsihat..

      just cakap cara permakanan yag tak sihat – makan depan komp

      sumijelly nk tukar domain jadi ape ek.. sanggupkah dia

Leave a Reply

Top