You are here
Home > 1001 Pictures > Terima Kasih Kepada 1Tube.My Dalam Menjayakan Gathering Sahabat Blogger

17,425,049 total views, 6,870 views today

Terima Kasih Kepada 1Tube.My Dalam Menjayakan Gathering Sahabat Blogger

Entry ini bro tulis khas buat 1Tube.My yang sudi terlibat sama dalam gathering sahabat blogger kali ini dengan memberi perkhidmatan video shooting secara percuma.

Laman 1tube.my ini merupakan salah satu platform seperti youtube dimana kita boleh menghost video dan berkongsi dengan rakan-rakan yang lain melalui atas talian.

Dan untuk julung kalinya, pihak 1tube.my telah berkerjasama dengan komuniti blogger iaitu Sahabat Blogger untuk menjayakan gathering ini.

Sokong Produk Malaysia – 1Tube.My

Bro kongsikan seikit gambar sepanjang event yang melibatkan krew 1Tube.My

Bicara Bro : Cik Mia single lagi, nak berkenalan boleh. Tapi atas urusan kerja la ek.

Thank buat Ben Ashaari yang sudi memperkenalkan team www.1tube.my kepada sahabat blogger.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

28 thoughts on “Terima Kasih Kepada 1Tube.My Dalam Menjayakan Gathering Sahabat Blogger

    1. sama2… no prob punye

      kena bubuh… klu tidak sure ramai yang tanya.. so elok jelaskan terus.. then terus ke topik seterusnya.. berkenalan untuk urusan kerja..

      untuk lebih2.. tanya empunya badan… kalau bro.. sure bro cakap “xleh, bro dah book”

    1. erh…. bro dengan ija punay pic mmg xleh reveal kat mane2… bahaya..

      sedangkan dah banyak dah pic dengan dia he..23x

  1. ok TQ bro untuk info tu…tak kisah la janji sampai cek tu kan…sorry terkomen kat entry lama, ni dah copy link bro kasik masuk saya punyer bloglist

    1. ok sama2 huhuhu….

      yup janji sampai kan he…23x

      xpe2 xpe.. dah lama blogspot bro tidak di update T-T

    1. eh mane de terbaik la.. dorang yang sudi support tue la yang terbaik…

      tanpa dorang.. gath nie maybe xmampu berseri…

      jom layan 1tube

  2. Wahhh, nampak mcm best, tp sorry sgt..feez tak dpt join kali ni.. InsyaAllah, cuba utk akan datang..

    Lama tak dgr citer n masuk bro.. mmg totally lost dr dunia blog.. huuu

Leave a Reply

Top