You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > Terima Kasih Google..!! Kerna Kau Tidak Menipu Ku

17,457,916 total views, 1,083 views today

Terima Kasih Google..!! Kerna Kau Tidak Menipu Ku

Boleh dikatakan kita hari-hari menggunakan Google sebagai enjin pencarian kita selain Yahoo etc.

Dan google merupakan slah satu sumber untuk korang menyiapkan thsis, assigment mahupun kerja korang

Betul x..??

Baik ngaku. Tak baik menipu.

Dan bro ingin kongsikan salah satu bukti yang menunjukan Google tidak pandai menipu.

Kan betul,

Ish…23x dah terang lagi di google.

Bicara Bro : Kebanyakn trafik yang selalu hadir ke blog bro datang dari Google. Anyway, thank buat google yang sentiasa membawa pembaca datang ke blog bro.

Kredit pic kepada Dauspozi punya facebook.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

53 thoughts on “Terima Kasih Google..!! Kerna Kau Tidak Menipu Ku

    1. he…23x xnak pulak dorang hack google malaysia ek..

      memang mimpi ngeri la… maybe sebab tue kot indonesia xleh masuk world cup.. nnt habis satu dunia die hack

      lagi2 time zaman Paul si sotong tue… confirm semua sotong dorang buat jamuan he..23x

    1. sebab dorg xpernah lagi lari or terpesong dari misi & visi.. tue yg masih atas landasan tue

      dan mybe mampu menjadi monopoli seperti facebook…

    1. bukan pandai.. tetapi bijak…

      byk lagi yang google buat.. tetapi bukan bug.. memang programmer die buat cam tue…

      sebab tue je cara dorg nk release tension.

    1. w’salam…

      dalam statistic just show pak google je.. mak yahoo xde pulak muncul2 huhuhu

      ke statistic yang prob he..23x

    1. ala ingatkan la balik…

      tapi xsangka sampai la nie.. dok setia dtg membaca blog bro kan..

      terharunya T-T

  1. Hahaha… Google pun tau pebetul soklan ek. Selama nie pun mmg Google duk tanya mcm tu tapi tak pernah terpikir plak aku nak buat soalan mcm tu. Mmg caralah. Lawak pun ada, sebab Pakcik Google tanya gitu.

Leave a Reply

Top