You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > Terasa Nak Saman Mark Zuckerberg – Founder Facebook

17,682,140 total views, 3,267 views today

Terasa Nak Saman Mark Zuckerberg – Founder Facebook

Sejak bila profile facebook bro telah di ubahsuai nie.. Nak kena saman Mark Zuckerberg nie

Time lunch hour tadi baru bro perasan pasal benda nie.

I really hate this new profile page..

Sesuka hati je Mark Zuckerberg tukar..

Nak saman, tak berani.. sebab cadang nak try JV – Join Venture dengan dia nanti he..23x [entah bila la kan]

Bicara Bro : Facebook is not just the face and the book. It’s more than that

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

38 thoughts on “Terasa Nak Saman Mark Zuckerberg – Founder Facebook

    1. lepas tue orang malaysia caci maki bro sebab komplot dengan yahudi he..23x

      tapi bro nk JV disebabkan nk curi idea & kepakaran die je

    1. he..23x bro tadi tertibe nk usha profile sendiri mati2 ingat tengok profile org lain

      i hate this..!!

      ada project cadang nk curi teknologi yang dia miliki untuk project bro.. tapi bro masih belum ada kepakaran

    1. erm xberani nak ajak sape2 join lagi.. risau jadi cam kes die.. member2 dok nk saman member2 juga…

      tue yg parahnye

    1. bukan takat susah nk guna.. lagi nampak cam serabut n semua benda yang patut berada pada titik buta, tertonjol semuanya

    1. yup memang hak dia pun… xsalah huhu… kalau la boleh customize kan profile sendiri.. lagi best

      yup dah lama elle xdatang ke blog bro

    1. he..23x abah ke yied…

      bro masa dulu dia ade tukar fb ke version baru.. terus bro xberminat nak layan mafia wars kat fb..

      now terus jadi mafia bersara

    1. tak boleh beb amik ko jadi staf… bahaya…!!!

      tapi bro sanggup bayarmu buat propa kat blog mu.. sure meletup.. rasanya model dah tahu dah nk amik sape… mesti ko & che arm he..23x

      ok x..?? harga jangan buh mahal2

    1. sebelum ini boleh

      now semua sekali dorang yang tukarkan.. memang tak boleh nak buat apa la kan

      berserah je la.. selamat dia bagi kita gunakannya secara percuma

    1. he..23x teu hak dorang kan…

      teringat lagi pasal cite social network.. di mana COF tidak reti nk tukat status kat facebook die

Leave a Reply

Top