You are here
Home > Status Malam Jumaat > [Status Malam Jumaat] Jaga Hati Isteri-Isteri Anda Pada Malam Ini

17,435,305 total views, 2,970 views today

[Status Malam Jumaat] Jaga Hati Isteri-Isteri Anda Pada Malam Ini

Malam Jumaat,

Malam yang penuh dengan keberkatan. Dan mungkin dinantikan oleh pasangan yang dah kahwin.

[bagi yang belum berkahwin, dorang tunggu malam minggu je or malam-malam perayaan].

Just nak kongsi satu cerita di facebook

2nd Wife : Ngantuknya, jom tidur.
Husband : Jom sayang.
2nd Wife : 🙂

1st Wife : Amboi…!! Ajak tidur pakai FB ek
Husband : Eh…!! (gaya dah nak angkat kaki)
1st Wife : Gatai ek…!! sempat manja-manja kat fb lagi ek..

2nd Wife : Mana ada, nak ajak tidur pun xboleh

Bicara Bro : Susah nak jaga hati isteri-isteri. Reply status kat facebook pun boleh jadi isu besar. Silap hari bulan ada yang kena tetak pula

Dari kejadian sebenar. Watak saja yang ditukar [jangan ditanya siapa yang terlibat]

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

26 thoughts on “[Status Malam Jumaat] Jaga Hati Isteri-Isteri Anda Pada Malam Ini

    1. xbaik cari 2nd.. berpuasa la…

      if rasa cam xboleh… berbuka la dgn apa yang ada… if tiada… mintak la yang 2nd bukakan…

      xjangn berbuka dengan makanan di luar he..23x

      p/s- apa yng aku merapu nie

  1. kalau beristeri dua mmg tak digalakkan duduk serumah isteri 1 dan 2 nie sebab takut jadi hal2 yang seperti tula. Susah nak jaga hati semua pihak. Tapi, ada Facebook, Satu dunia dah jadi mcm satu rumah. Aiyooo..

    1. tau xpe.. tue la yang terjadi.. walaupun berjauhan terasa cam ada di sebelah…

      nak parangkan xsampai je.. just tegur2 panas kat fb je la

    1. if ade makwe.. kena la jaga hati bakal mak mertua juga, kot2 di permudahkan ke nnt..

      kena gak kautim dengan dia if ade pe2 prob dgn makwe.. tp klu ade prob dengan makwe2.. handle sendiri la ek

    1. memang bahaya pun…

      n salah sorang mbe bro remove 2-2 bini dia dari facebook sebab risau benda2 cam nie la..

      dengar cite die nk masuk 3.. memang cari penyakit tul la die nie

Leave a Reply

Top