Malam Jumaat,

Malam yang penuh dengan keberkatan. Dan mungkin dinantikan oleh pasangan yang dah kahwin.

[bagi yang belum berkahwin, dorang tunggu malam minggu je or malam-malam perayaan].

Just nak kongsi satu cerita di facebook

2nd Wife : Ngantuknya, jom tidur.
Husband : Jom sayang.
2nd Wife : :)

1st Wife : Amboi…!! Ajak tidur pakai FB ek
Husband : Eh…!! (gaya dah nak angkat kaki)
1st Wife : Gatai ek…!! sempat manja-manja kat fb lagi ek..

2nd Wife : Mana ada, nak ajak tidur pun xboleh

Bicara Bro : Susah nak jaga hati isteri-isteri. Reply status kat facebook pun boleh jadi isu besar. Silap hari bulan ada yang kena tetak pula

Dari kejadian sebenar. Watak saja yang ditukar [jangan ditanya siapa yang terlibat]