You are here
Home > Tip Bernas Bersama Bro Framestone > Motor Hilang Di Times Square

17,675,145 total views, 4,155 views today

Motor Hilang Di Times Square

Motor Hilang Di Times Square

Siapa tak hangin motor kesayangan hilangkan. Kalau motor sendiri ok lagi, kalau motor member or mak pak korang macam mana pula kan.

Baca pengalaman insan ini yang trauma nak ke Times Square

Bicara Bro : Bro paling kuat hilang orang tersayang, benda yang bro beli dengan duit sendiri & spender [ada juga makhluk yang nak kebas ek].

Bagaimana pula kalau hilang teruna..?? Adakah ianya kehilangan terbesar he..23x

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

21 thoughts on “Motor Hilang Di Times Square

  1. haissshhhh..memang bahaya laaaa..
    tu pasal kalo pegi town naek motor, kalo moto tu boleh lipat2 nak je lipat msuk handbag..xyah risau nak parking..hahahahahaha

    1. he..23x purse pulak besar mane he…23x leh masuk dalam poket seluar ek

      peh ada santapan tue… moh layan tv3.. best cite tue.. tp bro xtgk tv 🙁

      ada kerja kena buat

    1. alat xde,

      tp ad je anggota yang boleh tolong detect.. tp confirm lepas detect tue hilang teruna terus la

      sama je dengan anggota nak check dara he..23x

      p/s- apa yang aku merapu nie

Leave a Reply

Top