You are here
Home > Bersama BroFramestone > Migrain Berlarutan, Termuntah-muntah Dah Nie

17,445,969 total views, 5,180 views today

Migrain Berlarutan, Termuntah-muntah Dah Nie


Migrain berlaku apabila seseorang itu mengalami sakit kepala yang berulang-ulang,berbeza tahap kesakitannya,kekerapan dan jangka masa serangan.

Bicara Bro : Migrain bro bertambah teruk, dah termuntah-muntah dah nie.

Semalam tahan je migrain drive dari Ipoh sampai KL. Sampai je KL, terus termuntah-muntah. Erm maafkan bro if bro ada buat apa-apa salah dengan korang ek.

p/s- Tekanan darah naik semula

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

22 thoughts on “Migrain Berlarutan, Termuntah-muntah Dah Nie

    1. mybe kot.. dah amik cuti dari hari jumaat lepas sampai semlam.. tp keadaan macam tak ok lagi…

  1. slm…saya pun ada magrin yang agak teruk..dari form 4 lg..
    saya try minum minyak kelapa dara + habatussauda’…alhamdulillah ok dah..

    cuba buka lama web ni : bio-asli .com..

    *ikhtiar dulu syukri..insyallah berhasil.

    1. bro lately mudah jatuh sakit la.. mybe sakit bro dah teruk kot he..23x

      doakan umur panjang je la nie

  2. saya pernah kena migrain gak dulu. kalau nak gi solat, mesti kepala fikir ke lain.
    Migrain ni macam pc jadi lag atau hang.
    RG biasanya cuba untuk tido kalau migrain, kalau tak dapat, RG cuma baring berehat je la.

Leave a Reply

Top