Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

15,970,370 total views, 2,996 views today

Mandi Wajib Di Pagi Tahun Baru


Morning,

Dah masuk tahun 2011 pun kan.

Perkara utama yang perlu anda lakukan di pagi tahun baru selain bangun solat Subuh adalah mandi

Jangan lupa mandi wajib kepada mereka yang wajib mandi pagi ini,

Terutama kepada :-

  1. Mereka yang menjalankan “tanggungjawab” malam tadi
  2. Mereka yang ehem-ehem malam tadi
  3. Dan mereka yang memang wajib mandi sebab bau cam longkang dah. Rendam dalam laut, ikan pun timbul.

Bicara Bro : Bro dari tahun lepas bro tak mandi-mandi lagi ni. Teruk betul la bro nie.

Mesti ada yang masih x mandi lagi nie kan. G mandi

Related Post @ Broframestone

49 Comments

    1. he..23x mana ada gempak.. betul ape. tajuk & isi xlari pun kan. 100% tetap & xmelencong he..23x

      antara pesanan & sinisan

    2. Selamat tak kena kan…

      JM.. buh la link masa komen blog bro.. boleh gak bro datang terjah time2 bosan xde koje

    3. try test tgk kat blog lain juga…

      if hadapai prob yang sama.. maybe prob pada url kamu.. maybe di ban oleh commentluv

    1. betul apa.. bro saja je nk buat peringatan sinis pada yang akan terasa he..23x

      eh… terase ke..??

    1. he..23x tang mana yang lawak tue he..23x

      anyway thank coz sudi datang ke blog yang banyak merapu merapan nie…

      bagus la dah mandi sunat. Bro x mandi lagi nie. Nk kemaskini 2-3 blog yang terabai 2-3 menjak nie 🙂

    1. he..23x yup bro x mandi sejak tahun lepas… bukan ke semalam merupakan tahun lepas…

      ops… bro x perlu kot mandi wajib pagi nie.. cuma wajib mandi je…

    1. Pelik juga la pulak..

      Pojie tiap kali datang blog bro mesti dok gelak je kan

      Hapy New year too 🙂

  1. Bro saya risau berapa anak muda kita yang mandi wajib dan yang tidak sempena tahun baru.

    Berapa ramai anak gadis yang bakal melahirkan anak pada bulan September nanti?

    1. tue biasa je… tapi lagi risau gak if dorang memang sejak azali xtau mandi wajib tue untuk apa n rase xmandi pun xpe

      he..23x dorang nie x nak ke berazam xmengandung b4 kahwin

      tp dari pandangan mata rambang bro la kan..

      selalu gurl yg social jarang dengar mereka mengndung anak luar nikah..

    2. hati-hati dengan mat rempit…

      dorang antara orang yang tidak sesekali membangkang kerajaan menaikan harga minyak

      tetapi lagi menghabiskan bekalan minyak + menambahkan pencemaran udara, bunyi & pemandangan

    1. sane kat mane ek.. sini cuaca cerah & nyaman sekali…

      he..23x cam tue pulak ek… lawak la kamu nie…

      tapi kalau terpaksa… memang kena mandi wajib gak kan

    1. Tajuk Gempak bukan sebab untuk SEO.. tapi tengok keyword untuk SEO.. nie plan untuk tempoh 365 hari akan datang he…23x

      entah la wazy.. masih xpakar lagi dengan SEO

    1. memang ayat perli pun huhu…

      tue pun kalau rasa nk mandi wajib.. cuti 3 hari.. mau pagi isnin kot baru mandi he..23x

    2. he..23x kalau hujan.. sambung je.. xpayah mandi2 dah…

      FDM – Free Download Manager.. Sama je cam IDM cuma ianya free… sape pun boleh pakai.. kelajuan xdem la macam IDM…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *