Mandi Wajib Di Pagi Tahun Baru


Morning,

Dah masuk tahun 2011 pun kan.

Perkara utama yang perlu anda lakukan di pagi tahun baru selain bangun solat Subuh adalah mandi

Jangan lupa mandi wajib kepada mereka yang wajib mandi pagi ini,

Terutama kepada :-

  1. Mereka yang menjalankan “tanggungjawab” malam tadi
  2. Mereka yang ehem-ehem malam tadi
  3. Dan mereka yang memang wajib mandi sebab bau cam longkang dah. Rendam dalam laut, ikan pun timbul.

Bicara Bro : Bro dari tahun lepas bro tak mandi-mandi lagi ni. Teruk betul la bro nie.

Mesti ada yang masih x mandi lagi nie kan. G mandi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6,020,793 total views, 5,996 views today

Antara Top Blogger - Travel, Parenting dan Lifestyle di Malaysia. Berkerja sebagai Social Media Executive dan mempunyai Ijazah Sarjana Muda dalam Pengurusan Peniagaan. Mempunyai seorang isteri dan seorang anak (belum plan nak tambah lagi)

49 thoughts on “Mandi Wajib Di Pagi Tahun Baru

    • betul apa.. bro saja je nk buat peringatan sinis pada yang akan terasa he..23x

      eh… terase ke..??

    • he..23x tang mana yang lawak tue he..23x

      anyway thank coz sudi datang ke blog yang banyak merapu merapan nie…

      bagus la dah mandi sunat. Bro x mandi lagi nie. Nk kemaskini 2-3 blog yang terabai 2-3 menjak nie :)

    • he..23x yup bro x mandi sejak tahun lepas… bukan ke semalam merupakan tahun lepas…

      ops… bro x perlu kot mandi wajib pagi nie.. cuma wajib mandi je…

    • Pelik juga la pulak..

      Pojie tiap kali datang blog bro mesti dok gelak je kan

      Hapy New year too :)

    • sane kat mane ek.. sini cuaca cerah & nyaman sekali…

      he..23x cam tue pulak ek… lawak la kamu nie…

      tapi kalau terpaksa… memang kena mandi wajib gak kan

    • Tajuk Gempak bukan sebab untuk SEO.. tapi tengok keyword untuk SEO.. nie plan untuk tempoh 365 hari akan datang he…23x

      entah la wazy.. masih xpakar lagi dengan SEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge