4,634,565 total views, 7,655 views today

Mandi Wajib Di Pagi Tahun Baru


Morning,

Dah masuk tahun 2011 pun kan.

Perkara utama yang perlu anda lakukan di pagi tahun baru selain bangun solat Subuh adalah mandi

Jangan lupa mandi wajib kepada mereka yang wajib mandi pagi ini,

Terutama kepada :-

  1. Mereka yang menjalankan “tanggungjawab” malam tadi
  2. Mereka yang ehem-ehem malam tadi
  3. Dan mereka yang memang wajib mandi sebab bau cam longkang dah. Rendam dalam laut, ikan pun timbul.

Bicara Bro : Bro dari tahun lepas bro tak mandi-mandi lagi ni. Teruk betul la bro nie.

Mesti ada yang masih x mandi lagi nie kan. G mandi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

49 Responses to Mandi Wajib Di Pagi Tahun Baru

  1. Jebat Malaya says:

    hehe.. tajuk nak gempak je bro..

  2. aqim says:

    yelar tu..mandi wajib..siot jer..

    • Bro Framestone says:

      betul apa.. bro saja je nk buat peringatan sinis pada yang akan terasa he..23x

      eh… terase ke..??

  3. kechixx says:

    saya tak mandi lagi..weeee:)
    kechixx recently posted..Bangun pagi di kejutkan dengan panggilan dari Rais!

    • Bro Framestone says:

      he..23x selamat anak dara lagi…

      kul berapa nk mandi nie… dari tahun lepas x mandi kan

  4. Bean Moreno says:

    Ntah tajuk nak gempak je lepas tu mention aku…haram kome ni…haha

    • Bro Framestone says:

      Ops he..23x mana la tahu kan…

      mention pun bersebab he…23x eh bean mu terase ke…??

  5. abg eq says:

    hahaha…lawak2…alhamdulillah dah mandi sunat! hehe
    abg eq recently posted..GIVEAWAY JANUARI 2011- hadiah MELETOPSz!

    • Bro Framestone says:

      he..23x tang mana yang lawak tue he..23x

      anyway thank coz sudi datang ke blog yang banyak merapu merapan nie…

      bagus la dah mandi sunat. Bro x mandi lagi nie. Nk kemaskini 2-3 blog yang terabai 2-3 menjak nie :)

  6. epulafea says:

    apa maksudnya bro tak mandi sejak tahun lepas. adakah bro turut tak mandi sunat untuk solat jumaat? owh tak mandi wajib. okela faham.
    epulafea recently posted..azam tahun baru

    • Bro Framestone says:

      he..23x yup bro x mandi sejak tahun lepas… bukan ke semalam merupakan tahun lepas…

      ops… bro x perlu kot mandi wajib pagi nie.. cuma wajib mandi je…

  7. [...] This post was mentioned on Twitter by Bro Framestone, Bean Moreno. Bean Moreno said: RT @dauspozi: nice.. hehehe RT: @broframestone: Mandi Wajib Di Pagi Tahun Baru http://bit.ly/ePXk8y @zoolligakampung @BeanMoreno @JawsIsmail [...]

  8. Hahah.
    Happy New Year bro :)

    PojiePooh; Hanya Satu…
    Pojiepooh Abdullah recently posted..Najib Razak Fck Rosmah Mansor

    • Bro Framestone says:

      Pelik juga la pulak..

      Pojie tiap kali datang blog bro mesti dok gelak je kan

      Hapy New year too :)

  9. akubiomed says:

    Bro saya risau berapa anak muda kita yang mandi wajib dan yang tidak sempena tahun baru.

    Berapa ramai anak gadis yang bakal melahirkan anak pada bulan September nanti?
    akubiomed recently posted..2010 melabuhkan tirainya 2011 membuka lambaran baru

  10. zik says:

    mandi wajib jangan lupa sahaja aku ya!! hoho..
    zik recently posted..Mereka yang sempoi disember 2010!!

    • Bro Framestone says:

      he..23x tertibe teringat entry doa membaca di blog broframestone yang pernah bro buat dulu

  11. En Ilham says:

    salam bro

    selamat mandi wajib bersempena tahun baru yer. haha

  12. eiyda says:

    ahaha mandi sunat jek bro..kt sini hujn lah bro air sejuk macam lam peti es..kalo mandi wajib maunyer mati beku hahah
    eiyda recently posted..Welcome 2011Good Bye 2010

    • Bro Framestone says:

      sane kat mane ek.. sini cuaca cerah & nyaman sekali…

      he..23x cam tue pulak ek… lawak la kamu nie…

      tapi kalau terpaksa… memang kena mandi wajib gak kan

  13. wazy says:

    Hihihi ]
    ni tajuk untuk seo ek bro
    teringin gak nak buat tajuk gempak macam ni
    wazy recently posted..Seorang Yang Berjaya – Seorang Yang Gagal

    • Bro Framestone says:

      Tajuk Gempak bukan sebab untuk SEO.. tapi tengok keyword untuk SEO.. nie plan untuk tempoh 365 hari akan datang he…23x

      entah la wazy.. masih xpakar lagi dengan SEO

  14. zuarxpdc says:

    hahaha..ayat perli je kan bro..mmg confirm la rmi yg mandi wajib hari ni..keh3
    zuarxpdc recently posted..Software Ni Boleh Bagi Download Laju Macam F1 Siot!!

  15. RozaniGhani says:

    mandi jangan tak mandi.
    RozaniGhani recently posted..Azam Baru RG 2011

  16. NEON says:

    ALAMAK TAK MANDI LAK ..ADOII

    CHECK ENTRI MANTAP # NUFFNANG BUAT BLOG LEMBAP#
    CARA BUAT BUTTON FLASH#
    NEON recently posted..Kekasih Khairul Fahmi Che Mat Kena Serang !

  17. ceh, ingat entri camne. haha..
    .encik.SEDAP.™ recently posted..249 azam wishlist tahun 2011

  18. dnoBiz says:

    ingatkan niat mandi sunat tahun baru tadi hehehe
    dnoBiz recently posted..Kasanova Cap ayam – Jerat wanita biasa demi wang

  19. Anwar Osman says:

    eh eh.. mengena. nasib baca entry nie lewat. kalau pagi tu jugak baca, tersipu2 I tau.
    Anwar Osman recently posted..Show Me Your Desktop Announcement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge