You are here
Home > X Masak-memasak bersama Chef BroF > Lapar, Mengidam Maggi

17,424,950 total views, 6,771 views today

Lapar, Mengidam Maggi

Bosan pula hari ini, Tiada sesiapa nak ajak kuar jenjalan ke, dating ke.. [tapi tak nak la juah2]

Dengan cuaca yang panas semacam pulak hari ini.

Menyesal tak join budak2 blogger pergi mandi Sungai Congkak reramai pagi ini.

Alang-alang perkena maggi, tertibe mengidam walaupun lauk pauk + nasi ada je kat rumah nie.

fav bro asam laksa.

Kalau buh telur mata kerbau, peh memang sedap la.

Tapi dok cari-cari just jumpa 2 biji je. Cam xsanggup je nak gunakan he..23x

Bicara Bro : Bro dah lama x memasak.. Masih mencari mood untuk memasak. Ramai yang pernah memakan masakan bro, pasti dorang cam terkejut.

Dan tanya apa resepi bro gunakan he..23x rahsia Chef BroFramestone

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

11 thoughts on “Lapar, Mengidam Maggi

    1. meh la datang ke rumah bro.. bawak sekali dengan bahan2nye huhu..

      pastikan bahan yang anda bawak merupakan bahan yang sepatutnya…

      jangan pula mintak bro masak spageti tapi g bawak megi huhuhu

    1. insya’lah jika ada rezeki & umur yang panjang ek…

      n time tue bro rajin memasak.. tp si dia bro lagi pandai memasak.. but die pun suka masakan bro yang malas nk memasak kecuali klu die demam or xlarat nak masak

Leave a Reply

Top