You are here
Home > Ucapan > Happy Buzday Buat Kekasih Tak Seberapa Gelap Ku

17,434,474 total views, 2,139 views today

Happy Buzday Buat Kekasih Tak Seberapa Gelap Ku

Happy buzday buat mu.

Teringat status facebook kamu yang menyatakan jangan lupa wish buzday kamu nanti.

He..23x si buzday gurl ini bukannya skandal bro ke ape.

Cuma seorang blogger yang agak mesra tiap kali berjumpa bro. Suka dengar dia berceloteh bila terkena dengan gurauan nakal bro he..23x

Bro ingin mengucapkan happy birthday buat Jard empunya blog Jardness.com & ignorantbrat

Moga panjang umur, murah rezeki & boleh makan puas -puas selepas pagar pada gigi mu dah di buka nanti.

If balik sana, ulur-ulur la apa-apa cenderamata dari sana. Tapi ulur air liur je la..

Ala leh la.. Kita kan tuuutt tuuuuttt, ok jard…

Thank.. sayang jard

Di sini, bro selitkan kenangan muda mudi kita berdua [zaman dinda kanda, burung pun turut menyanyi, tawa riang dan dunia pun turut berseri lalalalalaa]

Bicara Bro : Hari nie merupakan birthday adik bro juga [hampir terlupa nak wish], kenkadang birthday bro sendiri pun bro lupa

Terbusy dengan kerja. Selamat meeting pagi ini cancel. Tetapi petang ini ada meeting lagi.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

39 thoughts on “Happy Buzday Buat Kekasih Tak Seberapa Gelap Ku

    1. ops he..23x terlebih sudah he…23x

      sekali sekala sekalu termanje dengan orang lain… tang mane yg sweet tue ek..??

    2. baju sama warne..?? yang merah tue ek..

      time tue even Nuffnang kat Times Square… kat sini kami sempat wat drama he..23x

      blogging its not just a hobby.. but it’s more than that…

      dah ramai blogger yang bro temui 🙂

      jom jumpa

    3. insyaAllah next time boleh jumpe if ada gath! hehe yep blogging bukan stakat hobi atau nk jana income (for certain ppl) tapi more to frenship between people..

    4. bro dah dapat 2 invitation gathering untuk bulan nie..

      meh la join ek… maybe buat di Times Square… if dapat join sama la kan

    1. xsama pun he…23x

      sebab tiada apa2 antara kami he..23x cuma jadi kekasih gelap time berjumpa je

    1. marah..?? sape2.. xde pun…

      depan ramai2 orang kami manje2 he..23x xdpt di pastikan dari kamera sape nie

    1. ops.. mana ada terkejut la.. mmg aksi cam nie semasa di tangkap he..23x

      rasanya time tue tengah berbuka puasa sesama

    2. makan beradap time kahwin nnnt sure dah makan awal2 dah

      tiem makan beradap just nk cukup syarat je..

Leave a Reply

Top