17,168,168 total views, 1,688 views today

Happy Birthday Buat Nurulbadiah Lai

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Dari photo shoot yang berkualiti hingga menghasilkan karya bernyawa & berjiwa.

Di situ bro mengenai insan bernama Nurulbadiah Lai,

“Comey & cantik orangnya”, kata seorang rakan seUniversiti dengan dia semasa chat di facebook.

“Yup memang nampak cantik hasilnya”, bilang bro

“Tetapi realitinya, beliau lagi cantik dari apa yang digambarkan dalam gambar”, usul gadis tadi

“Erk, ye ke..!! Tak tau pun”, Bro cam lost sekelika.

Bicara Bro : Happy Buzday buat kamu. Maaf tiada hadiah pun,

Dah lama x chat kan or bersembang. Pasal kes “hari itu” jangan di ambil hati ek

Ada masa nanti hope boleh ketemu πŸ™‚

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

32 thoughts on “Happy Birthday Buat Nurulbadiah Lai

  1. happy burday… pergghh…

    1. Bro Framestone

      perrrgghh nape ek zik

  2. hepi besday bro..
    eh2..hepi besday sista nurul~~
    heeeeeee

    1. Bro Framestone

      buzday bro lambat lagi.. tp if nk bagi hadiah.. now pun boleh

  3. Yeah..nurul badiah lai satu U dengan aku bro.. tapi haram tak pernah jumpa…hehe

    1. Bro Framestone

      satu U, bukannya satu cost or satu building berlajar kan..

      die amik law. mu amik ape pulak ek

  4. […] This post was mentioned on Twitter by Merpati Putih, Bro Framestone. Bro Framestone said: Happy buzday bro ucapkan kepada si cute Nurulbadiah Lai dengan ucapan "moga yang terbaik buat kamu" | Blog Because… http://fb.me/RvcM0XuZ […]

  5. happy birthday, wiwittt wiwittt πŸ˜›

    Terkini : Buaya Tertelan Telefon Bimbit

    1. Bro Framestone

      wiwit nape pulak nie ek

    2. heheh sebab birthday awek, kene la wiwittt bro, heheh

      Terkini : 10 Sebab Lelaki Membujang

    3. Bro Framestone

      kalau buzday laki cam mne pulak ek

  6. besday kite tak buat pon entry. wuwuwuwu

    1. Bro Framestone

      bila ek buzday elmo..

      ala ucuk.. jgn la sedih2 πŸ™‚

  7. happy birthday untuk dia;)

    memang comel!:)

    1. Bro Framestone

      bro pula cam mane ek kechixx…

  8. terharu nye bro buat entry..thanks sgt2..
    ala xpelah..xde hadiah pon xpe..tp ucapan ikhlas tu penting..thanks bro..

    πŸ™‚

    happy sgt2..:)

    1. Bro Framestone

      eh sama2… mmg nk wat entry khas buat kamu…

      tapi terlupa nak letak link ke blog kamu πŸ™‚

  9. fittiariri

    cantek yeww

    1. Bro Framestone

      πŸ™‚ fitti pun mampu jadi cam dia..

      ada masa pergi la blog dia.. die ada tglkan komen di atas

  10. sukak dia . cantek n peramah . πŸ™‚

    1. Bro Framestone

      yup πŸ™‚

      pe2 pun dalam kehidupan ini, kita jangan sombong

  11. wish her again here. happy birthday sis Nurul:)
    may God blessed her with happiness, joy, best of health and wealth.ameen ya rabb.

    love to read her writing too:)

    1. Bro Framestone

      yup seronok baca blog dia

  12. wah…sape eh gadis tu eh???hu3

    1. Bro Framestone

      blogger juga.. πŸ™‚

      maaf x buh link back

  13. happy birthday nurul! heheee

  14. she is the best idol for me..hehe..happy birthday to NURUL BADIAH LAI! πŸ˜€

    1. Bro Framestone

      dia adik bro yang tomey,

      ada masa mahu berphotoshoot bersama dia

  15. As salam…hepi belated buffday…mashaAllah, sungguh cantik…(^^,) kawan bro ker nie Bro Framestone?wakaka

Leave a Comment