You are here
Home > Nuffnang > Buffering Earning Terbaru – Fine TV, Apa Itew..??

17,430,042 total views, 3,886 views today

Buffering Earning Terbaru – Fine TV, Apa Itew..??

Alhamdulillah

Dapat lagi Buffering Earning untuk tahun ini, Kira rezeki Chinese New Years

Limau tak de ke bos..??

Ini la masa yang sesuai untuk anda bertukar kepada Fine TV..!!

Tiada Kuali atau senduk (astro la tue kan)

Hanya menggunakan talian internet anda tidak akan terlepas rancangan-rancangan kegemaran anda.

Beralih la ke Fine TV.!

Bicara Bro : Siaran Astro Tayangan Perdana boleh dapat x?? baru berbaloi tak payah bayar he..23x

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

31 thoughts on “Buffering Earning Terbaru – Fine TV, Apa Itew..??

    1. amboi.. soalan killer tue.. pernah je.. tp xkomen he..23x

      sama la kita… maybe kita dalam group yang sama untuk diberikan BE

    2. wah ! kalo bee dalam group yg sama dgn bro bangga uh!!

      hehe bro tak mo komen knp? saja nk survey!bee nak wat eksperiment sikit!

    3. bro group trafik sikit je.. xde riban2 pun.. sikit sangat

      bukan xmahu komen… bro sendiri pun xde blogwalking… selalu kalau ade topik menarik kat amne2 blog.. bro lallu n bace je..

      tp bace skip2 je.. if nmpk cam ade point yg menarik.. bro akan komen tang point tue aje..

      tp mmg betul.. susah nk tgk bro komen blog org lain.. xtau nape

      tp kenyataannye… bro hnya ada satu mouse.. satu keyboard n satu kmputer dengan 3-4 kerje dalam tue buat serentak.. even kat rumah

  1. Tahniah bro BE…hehe baru tadi dapat limau sekotak, bro, tapi limau diorang bagi tak best cam kita beli ek ? naper diorang tak bagi yg limau jual tu..kalo dapat kan best …hehe..

    1. limau kotak murah lagi dari yg beli kat pasar tue… tue limau 6 bulan lepas export dari cina..

      tue dari documentary yang bro tgk la…

      so mmg limau dorg bubuh pengawet bagi tahan lama…

  2. macam mana nk tahu yg kite dapat BE dari sesetengah kompeni, selain check kat nuffng…?

    x berapa faham konsep yg dibuat oleh pihak nuff ni…harap bagi tunjuk ajar…

    1. if iklan statik je muncuk kat blog kita… refresh cam mana pun ianya tetap ada

      konsep nak bag BE
      – trafik
      – niche blog
      – survey yang kita isi
      – kebarangkalian untuk orang klik iklan di blog kita adalah tinggi

      tue je la.. sebenarnye ada lagi n lagi detail

Leave a Reply

Top